Kratka diverzna satira o devojci po Vujakliji – Indiferentist

0

In kazu da ti to đoja, odmah ću te udariti in loko, vrlo intenzivno sa svojom levom manuom, tako da nećeš pasti na moj kamaj, već će istog trenutka to biti tvoja jacija na starom otomanu. I ništa neće biti suptilno, niti ikakva abinicija.

To što juriš razne kvaziabdolimale bila je samo moja inicijativa za nečim ovakvim. Više neće moći abovo, jer si totalna abioza! Ad ektremum su sve maškare pale! Nije ovo nikakva paralogija, već veoma justifična i egzaktna stvar.

Tvoji snovi o meni, kao tvom đulvegčiću, pašće u vodu, pa ćeš pomisliti da sam kakofilna osoba (istina, to si ti) I ti ćeš se, abre, naljutiti. Sva ta euforija ljubavi i đokozna atmosfera u trenu će nestati. Dok budeš ovo čitao, verovatno ćeš imati izraz Đokonde.

A ako ti ovaj tekst nije sasvim razumljiv, znam, shvatićeš da si neelokventna persona ili da sam ja, možda, đor ćutuk. Mogu sve istabulirati, ako poželiš. Previše sam lapazna. Šta ću, takva mi je natura. Neću se buniti kada mi stigne dum jer sam jurodivna persona, kao što znaš. Odsad gledaj samo svoja adarma.

Ave,
Tvoja Jufka

P. S. Ne brini, upravo sam završila sa mandžanjem. Sve sam natenane mastikovala, nisam bila halapljiva.

P. P. S. Ova priča samo gruba je satira i aluzija na neko vreme i neke ljude. Nije podsticaj ni za kakvom vrstom nasilja, diskriminacijie i verbalnih sukoba.

P. P. P. S. Kada malo bolje pogledate svet oko sebe, shvatićete da ono „ili” možda ne postoji. Zapravo, sve je jedna celina – dobro je loše, a loše je dobro; crno je belo, a belo je crno; smeh je plač, a plač je smeh…

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend