Mogla si biti samo poput vazduha, neprimetna sen mog naizgled slučajnog prolaska, da si odmah otišla i nisi se zanosno okrenula, pa pogledala me tim prodornim, plavim očima. U toj magiji okeanske dubine zaboravih na sve, izabrah da budem ti bilo ko – jedino zato što da prepoznam tvoj hoaks nisam umeo. I onda ti dadoh sebe, i bejah anđeo bez krila, i srca mekog kao svila, a ti moja zla vila.

Bar si mogla reći ko su moji sapatnici. Da ih upoznam, tom klubu odabranih se pridružim, jer tek još jedna u nizu žrtava sam tvojih. Lakše bi bilo da osećaj u meni ne postoji – da ne umem da volim, da ne znam kada nešto boli. Možda ranije nikada tako voleo nisam, znam da kliše je pravi, ali svaka ljubav u novu sumnju me stavi. Jesam li opet grumen zemlje u starom ponoru ili, kao nekada, raširenih krila letim visoko? Izaberi ti.

(Fotografija: Kosmičke stepenice, 2019; © Nikola Stojanović)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend