Steve Dool je brend konsultant iz Njujorka, koji trenutno živi u Londonu. Osim u oblasti brendinga sticao je radno iskustvo radeći na različitim pozicijama u oblasti marketinga, odnosa s javnošću i novinarstva. Ima bogato novinarsko i uredničko iskustvo, kroz rad sa medijima kao što su The New York Times, CNN Style, Fashionista, Vanity Fair, Esquire, Complex Magazine i Garage. Fokus mu je uglavnom na umetnosti, dizajnu i modi, kao i na koje načine ove industrije reaguju na svakodnevne promene u svetu.

Na konferenciji Digital Day 2018 izlagao je na temu „Too much of a new thing: When the chase for what‘s next dilutes your brand?“ gde je dao odgovore na pitanja o tome da li sve što je novo mora biti i efikasno, da li je bolje uvek biti drugačiji ili graditi brend kroz dugoročno strateško planiranje.

Tokom konferencije imala sam priliku da popričam sa njim o ključnim idejama njegovog govora, o tome kako povezati brendove sa potrošačima i koje alate možemo u tom procesu koristiti, koji su glavni izazovi brend novinarstva, kada su nam inovacije potrebne i kako strateški graditi brend…

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend