Steve Dool: Kada trka za inovacijama razvodnjava vaš brend?

0

Steve Dool je brend konsultant iz Njujorka, koji trenutno živi u Londonu. Osim u oblasti brendinga sticao je radno iskustvo radeći na različitim pozicijama u oblasti marketinga, odnosa s javnošću i novinarstva. Ima bogato novinarsko i uredničko iskustvo, kroz rad sa medijima kao što su The New York Times, CNN Style, Fashionista, Vanity Fair, Esquire, Complex Magazine i Garage. Fokus mu je uglavnom na umetnosti, dizajnu i modi, kao i na koje načine ove industrije reaguju na svakodnevne promene u svetu.

Na konferenciji Digital Day 2018 izlagao je na temu „Too much of a new thing: When the chase for what‘s next dilutes your brand?“ gde je dao odgovore na pitanja o tome da li sve što je novo mora biti i efikasno, da li je bolje uvek biti drugačiji ili graditi brend kroz dugoročno strateško planiranje.

Tokom konferencije imala sam priliku da popričam sa njim o ključnim idejama njegovog govora, o tome kako povezati brendove sa potrošačima i koje alate možemo u tom procesu koristiti, koji su glavni izazovi brend novinarstva, kada su nam inovacije potrebne i kako strateški graditi brend…

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend