Podrška koja osigurava medalje

0

UNIQA osiguranje, kao zvanično osiguranjeg našeg Olimpijskog tima, nastavlja da pruža podršku našim Olimpijcima.

Ostalo je manje od dve nedelje do početka Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Naši sportisti, predstavnici Srbije, uzbuđeni su, spremni i što je najvažnije – osigurani, jer je UNIQA osiguranje zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije.

Među poslednjima, ali potpuno zasluženo, kartu za Rio dobili su i naši košarkaši predvođeni Sašom Đorđevićem, koji su nakon završenih priprema na Kopaoniku, otputovali u Argentinu, gde će igrati tri utakmice pre odlaska u Olimpijsko selo, 2. avgusta.

Sale Đorđevic“Očekivanja od igara su velika, jer je košarka mezimica sporta u Srbiji, tako da i mi sami želimo da najbolje predstavljamo svoju zemlju. Imamo velike ambicije i ne bežimo od odgovornosti – idemo da se „pobijemo“ za medalju. A na tom putu, UNIQA je izabrala nas sportiste kao svoje promotere, i to ne samo u košarci, nego i u mnogim drugim sportovima. Imajući takvu kompaniju kao partnera za nas je krucijalno u pokušajima da ostvarimo svoje snove i dođemo do najboljih rezultata, što potvrđuje činjenicu da je saradnja vrhunskih kompanija i sportskih kolektiva neophodna za vrhunske rezultate na oba polja – kako biznisa, tako i sporta”, rekao je Aleksandar Saša Đorđevic, UNIQA ambasador i selektor kosarkaške  reprezentacije Srbije.

I vaterpolisti Srbije sa velikim entuzijazmom očekuju dan kada će se otisnuti put Rija i zaigrati na Olimpijadi.

“Očekivanje su nam velika. Svi žele da osvojimo zlato, a i nama je to jedina medalja koja nam nedostaje. Nadam se da ćemo uspeti da ga osvojimo. Trenutno aktivno treniramo, iako su prošle dve nedelje najzahtevnijih priprema, a za kraj putujemo u Italiju na završni deo priprema”, rekao je Sava Ranđelović, vaterpolo reprezentativac i istakao da im puno znači podrška UNIQA osiuranja, kao jedne od najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji.

Marko i Vaterpolisti

Njegov saigrač, Nikola Jakšić, po prvi put biće deo Olimpijske reprezentacije.

“Ovo su mi prve Olimpijske igre i ja se nadam da će sve biti kako treba. Znam da smo favoriti, ali videćemo kako će sve odvijati, neću ništa da govorim i obećavam. Mi već mesec ipo dana intenzivno treniramo, ali se trudimo da uspostavimo balans – da imamo vremena i da se odmorimo, ali i da vredno radimo. Samo tako možemo postići željene rezultate”, odao nam je Jakšić.

I kajakaš Marko Tomićević braniće boje Srbije na Olipijskim Igrama i to 17. i 18. avgusta kada je njegova trka u dvosedu.
Marko Tomićević

“Pripremamo se i pshički i fizički. Na osnovu dosadašnjih trka, s punim pravom možemo da se nadamo medalji. Do sada, na dva svetska prvenstva imamo bronze, a i ove godine smo na svakom takmičenju na kome smo nastupili uzeli medelje. Kako idemo u najjačoj formi na Olimpijadu, siguran sam da ćemo osvojiti jednu od medalja”, iskren je Marko Tomićević.

UNIQA olimpijski promo  tim sakupio se nedavno, poslednji put pred odlazak u Rio, kako bi zajedno pozvali sve ljubitelje sporta da ih bodre i prate tokom Olimpijskih igara!

Pored Saše Đorđevića, Marka Tomićevića i vaterpolista, u promo timu UNIQA osiguranja na putu za Rio  je i plivačVelimir Stojanović, koji se trenutno nalazi u Južnoj Americi na poslednjim pripremama pred Olimpijadu.

UNIQA osiguranje kontiniurano ulaže u sport u Srbiji i pokrovitelj je mnogih sportskih manifestacija. Sponzor je Vaterpolo saveza Srbije, podržava realizaciju Beogradskog maratona, sarađuje sa Fondacijom Nataša Kovačević, dok je glavni promoter UNIQA osiguranja naš proslavljeni selektor Aleksandar Đorđević.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend