U novembru mesecu, kada se obeležava i Svetski dan deteta, tradicionalno dobrovoljno prikupljanje priloga, u okviru „humanitarnih kasica“ u McDonald’s restoranima, biće namenjeno Udruženjima koja brinu o deci: „Svratište“, Grupa za decu i mlade „Indigo“, Romsko srpsko prijateljstvo „Stablo“, Centar za razvoj potencijala dece i mladih „Play“ i Edukativni centar roma „ECR“. Dodatno u nedelji od 20. do 27. novembra McDonald’s će od svakog prodatog Happy Meal-a izdvojiti po 10 dinara i takođe ih donirati ovim Udruženjima.

McDonald’s od dolaska na srpsko tržište kroz različite aktivnosti pomaže zajednicu u kojoj posluje i one kojima je pomoć najpotrebnija, a najčešće su to deca. Donaciju obezbeđuju gosti restorana, a prilozi se prikupljaju u kasicama, koje se nalaze na pultovima za naručivanje hrane u okviru restorana i McDonald’s kroz izdvajanje sredstava od prodatih Happy Meal obroka.

U godini kada slavimo veliki jubilej, 30 godina rada u Srbiji, odlučili smo da podržimo što više Udruženja koja svakodnevno brinu o deci. Želja nam je da od sakupljenog novca iz humanitarnih kasica i od prodatih Happy Meal obroka, deca dobiju bolje uslove za svakodnevne aktivnosti koje se sprovode u okviru ovih Udruženja.“ – izjavila Desanka Landauer, direktorka marketinga kompanije McDonald’s u Srbiji.

Kompanija McDonald’s će, kao inicijator akcije, obavestiti javnost o ostvarenim donacijama nakon završetka akcije.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend