Počela Amstelova kampanja „New age, old school“

0

Tri obična i nenametljiva, a opet potpuno drugačija muškarca o kojima već svi pričaju, postali su jedna od glavnih tema. Ko su zapravo Džoni, Beli i Gile? Da li se radi o novim rijaliti zvezdama i šta nam oni poručuju, pogledajte:

Amstel, poznati pivski brend, kroz svoju novu kampanju „NEW AGE, OLD SCHOOL“ potrošače upoznaje sa ova tri interesantna lika. Oni simbolizuju prototipe svega onoga što veličamo u prijateljima i pružaju primere vrlina kojima se divimo. Džoni, Beli i Gile podsećaju da pravo prijateljstvo nije nestalo, da su lepi maniri i briga o drugima uvek na ceni, kao i da je mudrost koja se stiče sa godinama i iskustvom – odlika najboljih.

Džoni je uvek tu da pomogne, bez previše priče i hvalisanja. Beli nije lud za mobilnim telefonima i društvenim mrežama, ali ne okleva da se i u četiri ujutru javi prijatelju na poziv. Dok se Gile odavno uverio u ispravnost krilatice „Govori tiho i nosi psa sa sobom“. Doduše, umesto psa on uvek u svom okruženju ima prave drugare, poput Džonija i Belog, sa kojima ne propušta da šeruje sve lepe trenutke, ali i „poslednju flašu“ omiljenog Amstela.

„Kroz svoju bogatu istoriju, Amstel je pokazao da veruje da pravi prijatelji ne zasnivaju odnos na kratkim, jednosmernim i usputnim razgovorima u brzim svakodnevnicama, već da zajedno koračaju kroz život i pružaju obostranu podršku – a upravo je to životna filozofija koju želimo da prenesemo i koju živimo“, istakla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžerka u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend