PepsiCo predstavio 10 finalista druge sezone Nutrition Greenhouse programa

0

Kompanija PepsiCo je predstavila 10 preduzetnika koji će biti deo druge generacije Nutrition Greenhouse inkubatorskog programa, kreiranog sa ciljem da neguje rast i razvoj brendova u nastajanju, a koji su usresređeni na zdravu ishranu i način života. Za učešće u projektu prijavilo se 167 kompanija iz zemalja širom sveta, među kojima su i četiri kompanije iz Srbije koje su ušle u širu selekciju.

Deset izabranih kompanija biće finansijski podržane iznosom od 20.000 evra i jedinstvenom prilikom da rade rame uz rame sa ekspertima kompanije PepsiCo, zaduženim za neke od vodećih brendova kao što su Quaker, Alvalle, Sunbites i Tropicana. Na kraju programa, samo jedna od izabranih kompanija biće nagrađena sa dodatnih 100 000 evra u cilju daljeg razvoja zdravih inovacija na tržištu.

Finalnu listu odabranih kompanija za učešće u inkubatoru i njihovih inovativnih proizvoda pogledajte na stranici programa Nutrition Greenhouse.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend