Na letovanje uz nove Biobaza proizvode za sunčanje!

0

Biobaza, linija prirodnih kozmetičkih proizvoda za sunčanje, biće vam najbolja podrška na moru, planini, u gradu, i učiniće da vi pamtite ovo leto, a da svi drugi pamte vas.

Biobaza krema za zaštitu od sunca SPF30 je idealna prirodna formula za efikasnu zaštitu od čitavog spektra UVA i UVB sunčevih zraka. Ova krema je idealna za lice i telo, koža je brzo upija, vodootporna je, a mogu je koristitii odrasli i deca.

Svaka žena na plaži želi da se oseća i izgleda kao kraljica, zato je Biobaza Sun kraljevski pekmez već osvojio sve dame koje žele brzo i lako do bronzanog tena i kraljevskog sjaja. Tokom sunčanja Biobazin pekmez će vašu kožu štititi od isušivanja i prevremenog starenja.

Bogata formula prirodnih sastojaka Biobaza SOS jogurt intenzivno hidrira suncem isušenu i nadraženu kožu uspostavljajući optimalnu vlažnost. Obogaćena proteinima jogurta, ova krema blagotvorno deluje na suncem iritiranu kožu, lagano hladi i pruža dugotrajan osećaj prijatnosti.

Biobaza proizvodi su prirodni, bez konzervansa, veštačkih parfema i boja.

Radujte se suncu, toplim danima i sunčanju! Preplanulim tenom popravite svoje raspoloženje, svoje zdravlje i svoj izgled.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend