Na letovanje uz nove Biobaza proizvode za sunčanje!

0

Biobaza, linija prirodnih kozmetičkih proizvoda za sunčanje, biće vam najbolja podrška na moru, planini, u gradu, i učiniće da vi pamtite ovo leto, a da svi drugi pamte vas.

Biobaza krema za zaštitu od sunca SPF30 je idealna prirodna formula za efikasnu zaštitu od čitavog spektra UVA i UVB sunčevih zraka. Ova krema je idealna za lice i telo, koža je brzo upija, vodootporna je, a mogu je koristitii odrasli i deca.

Svaka žena na plaži želi da se oseća i izgleda kao kraljica, zato je Biobaza Sun kraljevski pekmez već osvojio sve dame koje žele brzo i lako do bronzanog tena i kraljevskog sjaja. Tokom sunčanja Biobazin pekmez će vašu kožu štititi od isušivanja i prevremenog starenja.

Bogata formula prirodnih sastojaka Biobaza SOS jogurt intenzivno hidrira suncem isušenu i nadraženu kožu uspostavljajući optimalnu vlažnost. Obogaćena proteinima jogurta, ova krema blagotvorno deluje na suncem iritiranu kožu, lagano hladi i pruža dugotrajan osećaj prijatnosti.

Biobaza proizvodi su prirodni, bez konzervansa, veštačkih parfema i boja.

Radujte se suncu, toplim danima i sunčanju! Preplanulim tenom popravite svoje raspoloženje, svoje zdravlje i svoj izgled.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend