Crnogorska kreatorka Marina Banović Džuver uskoro će predstaviti novu kolekciju pod nazivom ,,Waikiki 2018“, i to upravo na plaži Waikiki u Seljanovu.

Kreatorka je pripremila ljetnju kolekciju, izrađenu od prirodnih materijala: pamuka, lana i svile. Modeli predstavljaju nastavak istoimene kolekcije, uspješno lansirane prošlog juna na reviji održanoj na ovom predivnom mjestu.

 

„Kao što se očekuje od ljetnje kolekcije, izrađena je od najfinijih tkanina prijatnih za duge ljetne šetnje. Asocira na radost, smijeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znači ljeto“, najavila je Banović Džuver.

Revija je dio junskih promocija popularne ljetnje destinacije, koja važi za jednu od najljepših malih uvala na crnogorskom primorju. Popularni Waikiki resort, stjecište hedonista i zaljubljenika u čistoću modro plave morske vode, reviju organizuje povodom početka ljetnje turističke sezone 2018.

 

Autorica: Kana Tomašević
Frizura: Đuro Krivokapić
Make – up: Cosmetics
Kosa: Alfa Ton Lekić
Naočare: Optika „Optotim“ (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)
Fotografije: Marko Gardašević

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend