TV kanal „E!” je objavio da će Viktorija Bekam dobiti prvu, ikad dodeljenu, The People’s Choice nagradu za modnu ikonu”. Kreativni direktor brenda Viktorija Bekam i međunarodno priznata ikona stila dobiće nagradu za njen globalni uticaj na modnu industriju. „The People’s Choice” dodela nagrada, 44. po redu, će biti emitovatna uživo iz „Barker Hangar-a” u Santa Monici 12. novembra 2018. u tri časa posle ponoći.

(Fotografija: Viktorija Bekam; © E!)

„Čast mi je i velika zahvalnost što sam dobila prvu, ikad dodeljenu, nagradu za modnu ikonu na ‚The E! People’s Choice’ dodeli nagrada. Ove godine proslavljam deset godina svog brenda, te je ovo divan način da se označi ta decenija. Volim ono što radim i to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije. Svečano uručenje nagrade će biti poseban trenutak za mene”, rekla jeViktorija Bekam.

Od pokretanja 2008. godine, modni brend „Victoria Beckham” razvio je prepoznatljiv i moderan jezik kreirane odeće. Brend je nagrađen prestižnom nagradom za „Designer Brand of the Year” na „Britanskim modnim nagradama” 2011. i 2014. U preko 400 prodavnica u više od 50 zemalja, na međunarodnom nivou, ovaj brend izlaže samo najfinije radove i materijale kroz četiri „Victoria Beckham” linije razvijene u Viktorijinom studiju u Londonu.

„Viktorija Bekam je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme! Proslavljajući svoju desetogodišnjicu, njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli da zamislimo nikoga boljeg ko bi mogao dobiti ‚The People’s Choice nagradu za modnu ikonu’”, rekao je Jen Neal, izvršni producent „Live Eventsa” i izvršni potpredsednik marketinga TV kanala „E!”.

Producenti „The People’s Choice” nagrade, kojoj je ove godine inovacija dodela priznanja u još 13 novih kategorija, jesu „Wilshire Studios” i „Den of The Thieves”, uključujući izvršne producente Džesija Ignjatovića i Evana Pragera.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend