Proljeće je donijelo odlične vijesti za domaće modne insajderice, ali i za sve ljubiteljice glamuroznih cipela.

Naime, Heraldi for Men & Woman store u svoju je ponudu uvrstio ekskluzivan brand cipela višestruko nagrađivane dizajnerice Tabithe Simmons. Tabitha Simmons već skoro 10 godina kreira kultne modele koji su je pozicionirali u društvo velikana poput Jimmyja Chooa, Christiana Louboutina i Manola Blahnika.

Dizajnerica je svojim radom osvojila brojne svjetske celebrity-e poput Mirande Kerr, Lily Aldridge, Naomi Watts i Gigi Hadid, ali i pripadnike modne industrije pa njezina obuća krasi editorijale brojnih luksuznih izdanja najpoznatijih svjetskih magazina, kao što su Elle, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Vogue i W magazine.

Kolekcije karakterizira odlična izvedba, a jedinstvene su i po tome što su izrađene isključivo od najfinijih materijala – osim vrhunske glatke i brušene kože, za izradu cipela koristi se i egzotična koža. Talijanski postolari cipele Tabitha Simmons tretiraju s posebnom pažnjom, što se vidi u ručnoj izradi detalja poput sitnog veza i ukrašavanja s ornamentima. Zanimljivo je da su svi modeli cipela kreirani kako bi ih žene mogle nositi i po 12 sati, bez obzira na oblik i visinu potpetice.

Tabitha Simmons u svojim modelima spaja stil i funkcionalnost – zbog udobnosti izgled i seksepil koji daje cipela nije stavljen u drugi plan već suprotno, stoga su odabrani modeli dostupni u čak tri verzije – s visokom potpeticom, kitten heel te kao balerinke.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend