Predstavljamo novu suradnju na projektu koji je Havaianas pokrenuo prošle godine: „Retratos Do Brasil“ (‘Portreti Brazila’).

Namjera ovog projekta je približiti brazilsku kulturu ostatku svijeta. Pokretanjem projekta „Portreti iz Brazila“, u suradnji s brazilskim umjetnicima, Havaianas stvara neodoljive capsule kolekcije japanki s printevima koji prikazuju raznolikost brazilske kulture, stila života i flore i faune.

Već od samih početaka, Havaianas zagovara vrline poput hrabrosti biti drugačiji, slobodoumnosti i kreativnosti. Ove godine u suradnju s brendom Havaianas je uključena dizajnerica i ilustratorica iz Sao Paola, Naia Ceschin. Osebujna suradnja odražava raznolikost njezine domovine i ujedno otkriva njezinu pozitivnu energiju i spontanost. Naia je kreirala divnu  kolekciju koja savršeno predstavlja brojne nijanse brazilske prirode. Njezini printevi na šarmantan način, kroz geometrijske oblike, predstavljaju brazilsku floru i faunu, a njezin se umjetnički rad s lakoćom uklapa u Havaianas stil i prenosi srž brazilskih životnih vrijednosti poput sreće, boja i životne radosti.

Svi modeli ove mini-kolekcije nose upečatljive Havaianas boje, kao i printeve mnoštva motiva brazilske prirode. Japanke Havaianas Retratos bit će dostupne u dvije verzije.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend