Poznata shopping oaza splitskih ljubitelja urbanih trendi komada – shopping centar Joker, ovog je proljeća otvorio vrata potpuno novog i preuređenog interijera multibrend storea Fashion&Friends.

Interijer urbanog industrijskog dizajna i sofisticiranog stila odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi, a dizajniran je po OPEN SPACE principu koji kombinacijom sjajnih i matiranih materijala od samog starta drži pažnju posjetioca, fokusirajući ih na modne proizvode kojima je sam prostor i namijenjen. Profesionalni izazov predstavljalo je stvaranje kompozicije različitih modnih brendova koji će međusobno adekvatno korespondirati u okviru jedinstvenog prostora što je postignuto primjenom adekvatnih tehničkih rješenja.

Ovaj arhitektonski skladan i prostran prostor po mjeri najvećih svjetskih brendova, oduševit će sve kupce besprijekornim dizajnom kojeg čini kombinacija hladnog metala i toplog prirodnog drva. Decentna upotreba svjetla i osvjetljenja ključnih modnih komada i modnih dodataka prati harmoniju aktualne atraktivne kolekcije renomiranih brendova kao što su: Guess, Tommy jeans, Calvin Klein Jeans, Gaudi, Superdry i dr.

Urbane kolekcije ovih poznatih brendova oduševit će sve koji su u potrazi za inovativnim i kreativnim dizajnom vrhunske kvalitete i iznimne estetike. Stoga započnite svoje nezaboravno shopping iskustvo u preuređenom Joker centru i uvjerite se kako pomno isplaniran interijer i urbana moda mogu besprijekorno funkcionirati.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend