Nakon nastupa na proteklom BIPA FASHION.HR-u, gdje je pozvana kao pobjednica Portanova Fashion Incubatora, Ivana Janjić objavljuje kampanju za svoju drugu kolekciju naslovljenu DIFERIT.

Dizajnerica koja kreira hrabro i bez zadrške, nakon predstavljanja zanimljive muške kolekcije razrađene do zadnjeg detalja, i ovim vizualima potvrđuje smjer kojim je krenula u izgradnji brenda – muški pret-a-porter naglašeno sportskog, pomalo blindiranog izgleda.

Ivana Janjić pažljivo dozira dizajn, nudeći upečatljiv ali nosiv proizvod, istovremeno nas oslobađajući od svake predrasude o tome što muškarci smiju odijevati. Naime, u kolekciji DIFERIT, kao i onoj prethodnoj, Janjić je ponudila viziju muškarca koji može odjenuti i suknju u svakodnevnim outfitima bez da šokira.

„Iako živimo u vrlo demokratičnom, čak kaotičnom vremenu kada je riječ o konvencijama u odijevanju, društvo nas još uvijek poprilično i nepotrebno ograničava. Stoga smo se poigrali na snimanju ove kampanje pa dali i ženi da odjene mušku kolekciju“, objasnila je mlada dizajnerica Ivana Janjić ideju snimanja novih vizuala.

Vješto manevriranje avangardnim dizajnom, ali i izrazitom nosivošću i funkcionalnošću, Janjić želi srušiti sve postavljene norme koje vladaju u društvu i muškarcima ponuditi da budu ono što žele biti.

Da nisu samo njezine kreacije snažno obilježene konceptom, pokazala je suradnjom s poznatim fotografom Jakovom Baričićem koji potpisuje novu kampanju. Šminka je djelo Saše Jokovića uz asistenciju Marka Tolića, a za frizuru su zaslužni Mario Mesarić i Ivana Špicer (ZGAT Academy). U glavnim ulogama su modeli: Leonarda Zeba (Talia Models) i Sandro Stanojević (IM Studio Models).

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend