Astrologija je drevna znanost koja nas uči da cijeli univerzum djeluje skladno i da smo svi dio jedne cjeline. 

Horoskopski znakovi, položaji planeta i drugo imaju na nas razne pozitivne i one izazovne utjecaje. Dio tih osobina unaprijed je određen genetikom i nasljeđem, no velika većina ovisi o nama samima – hoćemo li koristiti jake ili slabe osobine našeg horoskopa? Kako se tu uklapaju kristali? Naime, svaki znak je povezan s određenim kristalima te tako uz pomoć pravih kristala pojačavamo povoljne položaje i osobine, a ublažavamo i harmoniziramo nepovoljne te njihovo djelovanje pretvaramo iz slabosti u snagu.

Upravo su dragulji zodijaka u fokusu nove kolekcije poznatog brenda Whisper of Nature. Saznajte koji kristali najbolje odgovaraju vašem horoskopskom znaku i prepustite im da vas prate na putu do uspjeha… 

 OVAN

Ovnovi se ne boje izazova, hrabri su, odlučni i uvijek puni energije. Ponekad su prebrzopleti, djeluju bez razmišljanja i nedostaje im takta, premda su uvijek dobronamjerni. Lava im pomaže da budu strpljiviji te da imaju veću preciznost i staloženost u djelovanju, dok granat i narančasti aventurin podržavaju njihovu prštavu energiju i entuzijazam. 

BIK

Bikovi su veliki hedonisti koji znaju uživati u životu. Stabilni su, praktični i ugodni, šarmantne i senzualne prirode. Ustrajni su u onome što žele, no ne vole promjene i ponekad im se teško pokrenuti. Rodonit im pomaže da lakše prihvate promjene, prepuste se i pokrenu. S nježnim rozenkvarcom ublažava tvrdoglavost i pomaže da budu fleksibilniji te ih podržava u njihovoj životnoj radosti, uživanju, ljubavi i kreativnosti.

BLIZANCI

Blizanci su komunikativni, zaigrani i uvijek u toku s najnovijim zbivanjima. Izuzetno su svestrani, no ponekad im nedostaje fokusa i da završe ono što započnu. U tome im pomaže ova narukvica sa zelenim aventurinom i rubinom u zoisitu koja im daje stabilnost i ustrajnost te pomaže da realiziraju svoje ideje. Podržava njihovu komunikativnost i izražavanje te radoznalu i veselu prirodu.

RAK

Rakovi su brižni, osjećajni i romantični, vole toplu kućnu atmosferu i bliske odnose. Često se brinu i znaju biti previše emotivni. Narukvica s mjesečevim kamenom i akvamarinom im pomaže da ne uzimaju stvari previše k srcu, pruža im mir i emotivnu stabilnost. Podržava njihovu nježnost i senzibilnost te jača intuiciju.

LAV

Lavovi su izuzetno strastveni, srčani i velikodušni. Kreativni i karizmatični, vole biti u centru pažnje. Ponekad znaju biti predramatični i previše usmjereni na sebe. Ova narukvica s piritom i citrinom jača njihove pozitivne kvalitete i daje im puno energije. Potiče njihovu kreativnost i pomaže da iskoriste svoje skrivene sposobnosti i talente i da šire svoju radost, elan i oduševljenje.

DJEVICA

Djevica voli pomagati drugima, odgovorna je, praktična i precizna. Često se previše brine i bavi s detaljima te joj um neprestano radi. Ova narukvica s mahovinastim ahatom i snježnim kvarcom će joj pomoći da umiri um, razvije unutarnju snagu i sigurnost te da se više opusti, bude bezbrižna i uživa u životu.

VAGA

Vage su šarmantne, dobronamjerne i velike estete. Vole sklad i ljepotu te uživaju u lijepim stvarima i ugodnom društvu. Znaju biti neodlučne i izbjegavati sukobe. Ova narukvica s tirkizom i krizoprasom im daje više samopouzdanja i odlučnosti, podržava njihovu umjetničku prirodu i diplomatske sposobnosti te pomaže da ostvare poslovne i ljubavne želje.

ŠKORPION

Škorpioni su jako pronicljivi, strastveni i intenzivni, odlični stratezi koji imaju hladnu glavu u kritičnim situacijama. No ponekad premalo uzimaju u obzir osjećaje drugih i znaju biti previše zatvoreni i samozatajni. U tome im pomaže apatit koji potiče otvorenost i poboljšava komunikaciju na svim razinama, dok turmalin daje puno energije i veliku zaštitu te tako podržava Škorpiona u djelovanju.

STRIJELAC

Strijelac je vječni avanturist slobodnog duha i širokih vidika. Veseo je i stalno u pokretu, voli filozofiju i duhovnost. Uvijek je optimističan, no ponekad mu nedostaje fokusa i praktičnosti. U tome mu pomaže lapis lazuli koji daje snažan i fokusiran um, dok mu tirkiz pruža zaštitu i donosi sreću na svim njegovim pustolovinama. Oba kamena su odlična za duhovnost jer bude višu vibraciju uma i svijesti te tako pomažu Strijelcu da ostvari svoje duhovne aspiracije.

JARAC

Jarac je odgovoran, praktičan, pouzdan i ambiciozan te ustraje u svemu što radi. Ponekad je previše suzdržan i teško iskazuje emocije i bliskost. Narukvica s oniksom i hematitom daje im veliku izdržljivost i energiju koje su im potrebne za ostvarenje ambicija te također pomaže da pronađu balans između poslovnog i ljubavnog života.

VODENJAK

Vodenjaci su veliki individualisti, originalni i neobični te vole slobodu. Redovito su ispred svog vremena i uvijek imaju na umu opću dobrobit, no u osobnim odnosima ponekad im nedostaje topline i bliskosti. Ametist im pomaže da se dublje povežu s bliskim osobama, dok labradorit podržava njihovu jedinstvenost i originalne ideje, dajući im hrabrosti i odlučnosti da slijede svoju viziju.

RIBE

Ribe su maštovite, suosjećajne i duhovne. Empatija je kod njih vrlo razvijena i mogu vrlo jasno osjetiti misli, želje i unutarnja stanja drugih. Romantične su i često presramežljive te im može nedostajati praktičnosti i objektivnosti. Amazonit im pomaže da izgrade samopouzdanje, lakše komuniciraju s drugima te izraze svoju kreativnost. Ametist podržava njihovu intuiciju i duhovnost te s amazonitom pomaže da ispravno sagledaju stvari, bistrog i smirenog uma.  

Zvijezde su tu da nam daju do znanja da su mogućnosti poput neba beskrajne, a svoj put biramo svakog dana. Iskoristite puni potencijal horoskopa i mogućnosti narukvicom WHISPER OF NATURE koju krasi domaći dizajn i kvaliteta.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend