Havaianas se od svojih prvih dana potvrdio kao simbol neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila, zbog čega je odavno postao neizostavan detalj vrućih ljetnih dana s kojima svaka žena postaje vladaricom plaža ili užarenog gradskog asfalta.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od gume, svaku sezonu obilježe velikim brojem kolorističkih varijanti.

No, ono što je ovog ljeta Havaianas pripremio svojim obožavateljima su brojni noviteti koji su neodoljivo slatki, praktični i vizualno dojmljivi modni dodaci za plažu: od atraktivnih luftića u obliku japanki, velikih cekera u koje stanu sve ‘sitnice’ za plažu, minijaturnih nesesera za čuvanje dokumenata i mobitela, do najupečatljivijih ručnika koji će se ovog ljeta pojaviti na plažama.

 

Havaianas cekeri i torbe za plažu izrazito su funkcionalni.

 

Torbice i neseseri su napravljeni od nepromočivih materijala, a cekeri su dovoljno prostrani kako bi u njih stale sve sitnice koje nosimo na plažu.

 

Želite li biti u trendu ovog ljeta, originalni modni dodaci s potpisom brazilskog brenda Havaianas bit će točka na i vašem stajlingu.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend