Komade iz kolekcije proleće/leto 2018, na finiš sezonskom sniženju, možete naći u prodavnicama „Fashion Company” – i to samo do 31. avgusta!

Iskoristite ovu sjajnu priliku i po najnižim cenama dođite do modela iz kolekcija omiljenih brendova iz ponude prodavnica „Fashion Company”, a koje se nalaze u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Naravno, možete da posetite i njihov onlajn šop.

Takođe, do kraja avgusta u „MANGO” prodavnicma, poznatog španskog fast fashion brenda, u tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Podgorici pronaći ćete finalno sniženje na kolekciju proleće/leto 2018.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend