Španski fast fashion brend „MANGO” ponosno najavljuje finiš sezonsko sniženje. Samo do kraja avgusta iskoristite priliku na neverovatne popuste iz kolekcije proleće/leto 2018. godine.

Za devojčice i dečake su u ponudi trendi majice – već od 390 dinara, preko bermuda od 790 dinara, do atraktivnih farmerica – po ceni od 990 dinara. Muškarce koji tragaju za idealnim letnjim komadom obradovaće bogat izbor majici od 590 dinara, dukserica od 990 dinara, patika od 1.690 dinara, pantalona za 1.690 dinara, sve do sakoa za posebne prilike od 3.290 dinara. A pažnju pripradnica lepšeg pola privući će majice od 690 dinara, džemperi od 790 dinara, torbe od 790 dinara, košulje od 1.190 dinara, preko haljina od 1.290 dinara, pa sve do trendi džinsa od 1.290 dinara.

Ovi komadi vas očekuju u „MANGO” prodavnicma u Beogradu („Delta City” i „Ušće Shopping Center”), Novom Sadu („BIG Shopping Center”) i Podgorici („Delta City”).

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend