Dizajnerica Diana Viljevac novom ready to wear kolekcijom ponovno oduševljava.

Dizajnerica poznata po bajkovitim kreacijama i ženstvenom stilu, u novoj kolekciji pripremila je veoma nosive haljine, jednostavnog kroja dostupne u širokom spektru boja. Kolekcija se sastoji od 12 modela koji su elegantni i slave žensku figuru. 

Ono što ovu kolekciju čini posebnom jest ručno izrađen remen u platinastoj boji koji upotpunjuje baš svaku kombinaciju. Za sama izradu remena pazilo se do najsitnijih detalja, od ručnog farbanja metala do lijevanih listića te kristalića. Prilagodljive je širine, te je iako bogat nenametljiv i nosiv u svakoj prilici.

„Igrala sam se razradom već postojećih krojeva koje klijentice vole. Bazirala sam se na želji klijenata, a da opet nosi moj prepoznatljivi potpis.“, objasnila je dizajnerica.

Svakom novom kolekcijom Diana Viljevac unosi nove elemente dizajna, tako je i ovaj put kreacije upotpunila zanimljivim prorezima na nogama i dekolteu, što haljine čini još ženstvenijima. Svatko tko nosi njezine haljine zna da su udobnost i kvalitetni materijali prioritet dizajnerici, a upravo takva je i ova kolekcija.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com.

Foto: Karmen Poznić
Model: Martina (Relatum Model  Management)
Make up: Simona Antonović
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica)

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend