Duh juga Francuske u novoj DeLight kolekciji utjelovila nikada ženstvenija Tara Rosandić

0

Prva asocijacija kada se spomene jug Francuske onaj je poznati „Joie de vivre“ stil života.

Dizajnerskom dvojcu DeLight upravo je taj osjećaj uživanja i lakoće življenja bio nit vodilja prilikom kreiranja nove kolekcije za proljeće 2018. godine. Ivan Friščić i Željka Molnar pri tome nikako ne zaboravljaju DeLight ženu za koju kreiraju i stvaraju svoje kolekcije – ženstvena, sofisticirana, beskompromisna kada je kvaliteta materijala u pitanju, stalno u pokretu, ali i ženu koja voli život i uživa u njemu punim plućima.  Sve te odlike krase iznimno talentiranu i ženstvenu Taru Rosandić koja se nametnula kao logičan izbor za zaštitno lice nove kampanje.

 

 „Izrazito sam sretna što mi se pružila prilika podržati ovaj mladi kreativni tim i s iskrenom radošću sam prihvatila Ivanov poziv da budem zaštitno lice nove kampanje. Lako je predstavljati brand u koji vjeruješ i drago mi je što za DeLight to doista mogu reći. Okružena zelenilom prekrasne Punta Skale u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji kao i svaka haljina ili odijelo ove prekrasne kolekcije odiše luksuzom, ali i lepršavošću, neopisivo sam uživala i nadam se vjerodostojno prenijela taj „Joie de vivre“ koji su DeLight čarobnjaci željeli prikazati.“ – izjavila je Tara Rosandić.

 

Lepršave haljine s floralnim uzorcima izrađene od najfinije svile, mala crna haljina s upadljivim detaljima na rukavima i neobična haljina–plašt fantastičan su odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri. Naravno, točka na i svake DeLight kolekcije je i power suit, ovaj put u floralnoj izvedbi koja ostavlja bez daha.

 

Krojevi su inspirirani 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, ali s modernim elementima prilagođenim suvremenoj ženi. Kolekcija odiše ženstvenošću i naglašava obline, a svilene haljine glamurom i luksuzom koji si žene mogu priuštiti.

 

Šeširi koje nosi Tara rad su obrtničke obitelji Kobali i prvi je to korak u smjeru povezivanja DeLighta s ostalim hrvatskim brendovima, što je ovom mladom dizajnerskom dvojcu cilj.

Fotografije su nastale zahvaljujući fantastičnom oku Matee Smolčić Senčar, dok su video i režija rad Marka Gregurića (www.samojako.co). Za frizure se pobrinuo GT salon pod vodstvom talentirane Isabel Prpić, a make up je rad Ines Krajnović.

Lokacija na kojoj je odrađeno snimanje jest Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kojem se zahvaljujemo na svesrdnoj pomoći i ljubaznosti.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend