Kao deo slavlja u godini jubileja, kojim se obeležava 30 godina poslovanja u Srbiji, kompanija McDonald’s organizuje nagradne igre i najsrećnije goste vodi na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil.

Svi gosti McDonald’s restorana koji od 01. aprila 2018. do 15. maja 2018. godine kada se održavaju nagradne igre „Srećni McObrok“ i „Osvoji put na utakmicu“, kupe neki od McDonald’s obroka koji se sastoje od burgera + pomfrit ili salata + piće, mogu da osvoje jednu od šest glavnih nagrada. Nagradni fond čini šest kompleta karata za dve osobe i putovanje u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil ili neki od 20.000 McDonald’s proizvoda – pita od jabuke, junior pomfrit, sladoledi i drugi McDonald’s proizvodi.

“U godini kada slavimo 30 godina poslovanja u Srbiji, a znamo koliko kao nacija volimo fudbal, odlučili smo da šest naših najsrećnijih gostiju, koji će sa sobom moći da povedu dragu osobu, nagradimo kompletnim aranžmanom koji obuhvata dve karte za utakmicu Srbija-Brazil, avio prevoz Beograd-Moskva-Beograd, transfer od aerodrome u Moskvi do hotela, hotelski smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u period od 25 do 29. juna 2018. McDonald’s je i globalno jedan od FIFA sponzora, a ove godine smo i lokalno odlučili da obradujemo naše goste”, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.

Pravila nagradnih igara i imena dobitnika će biti objavljena na McDonald’s sajtu.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend