Mala dela ljubavi pokreću na pozitivne promene uz Love Beauty and Planet

0

Love Beauty and Planet, veganski brand with purpose” organizovao je druženje sa novinarima, influenserima i fanovima, na kome je predstavio Small Acts of Love izazov pokrenut na društvenim mrežama. Putem fotografija i opisa svakodnevnih zdravih rutina koje su postavljali fanovi pokazane su brojne ideje zaštite životne sredine. Organizovana je radionica nakita od recikliranih materijala, da pokaže da se i od stvari koje više nisu potrebne može stvoriti nešto unikatno i da proces reciklaže može da bude zabavan.

Love Beauty and Planet je brend nove generacije koji je sinergija lepote i održivosti, namenjen onima koji žele da njihovi izbori prilikom kupovine utiču na očuvanje planete. Ekologiju nikako ne smatramo trendom, već stilom života. Pakovanjima koja su od 100% reciklirane plastike, proizvodima koji su bez parabena, šamponima za kosu koji su bez silikona i veštačkih boja želimo da podignemo svest o ekologiji i da brinemo o prirodi koliko god možemo“, istakla je Nina Popović, menadžer istaživanja i razvoja u kompaniji Unilever Srbija.

Love Beauty and Planet predano i kontinuirano radi i na smanjenju energije koju koristi u proizvodnji, transportu i prodaji. Sertifikovani od Evropske vegetarijanske unije i netestirani na životinjama, Love Beauty and Planet proizvodi pomažu očuvanju planete za buduće generacije.

„Ljudi traže nove životne stilove koji poštuju prirodu i više vode računa o tome koga i šta vole. Da bismo hitno izvršili pozitivne promene u zaštiti prirode, od suštinskog je značaja da imamo više proizvoda iz održivih izvora. Vremenom ćemo zajedno preokrenuti situaciju – uravnoteženiji odnos s prirodom više neće biti izuzetak i postaće pravilo“, naglasio je Dobrivoje Milovanović, generalni direktor kompanije Unilever Srbija.

Small Acts of Love je pokret čiji je cilj da inspiriše na lepši i zdraviji život, slaveći lepotu promena i poštujući prirodu. Pitanje očuvanja životne sredine itekako je povezano sa našim životnim navikama i svako od nas ima moć da napravi promenu. Postoji puno jednostavnih načina na koje možemo da čak i malim stvarima učinimo da se osećamo i budemo lepi ujedno brinući o planeti. Govorimo o jednostavnim radnjama kao što su smanjenje plastičnog otpada, recikliranje, isključivanje slavine dok šamponirate kosu ili vožnja biciklom na posao.

Love Beauty and Planet je sa velikim uspehom, imao svoju premijeru u Americi početkom 2018, u Evropi početkom 2019. godine, i trenutno je prisutan u 28 zemalja širom sveta.

Kod nas se ekskluzivno u Lilly drogerijama mogu kupiti linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, dostupne u četiri mirisne kategorije: Muru muru Butter & Rose, Shea Butter & Sandalwood, Coconut Water & Mimoza, Coconut Oil & Ylang Ylang. Od prirodnih su sastojaka visoko kvalitetnih organskih biljaka iz celoga sveta, selekcija dobivena pronalaženjem najboljih, etički proizvedenih ulja i ekstrakata.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend