Letnja kampanja kompanija Mastercard i OMV!

0

Rezultati najnovijeg istraživanja MasterIndex Srbija 2018, godišnje studije koju sprovodi kompanija Mastercard, pokazuju da građani Srbije uglavnom putuju u Grčku, i to 53 odsto njih, a na put nose i keš i kartice. Kartice se najčešće koriste za šoping (50%) i plaćanje računa u restoranima i kafićima (43%).

Kako se prilikom putovanja ljudi sve više oslanjaju na pogodnosti koje donose elektronska plaćanja, kompanije Mastercard i OMV, zajedno sa JP Putevi Srbije, odlučile su da pripreme iznenađenje za sve korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, u okviru kampanje koja traje od 15. jula do 30. avgusta 2018.

Naime, za svaku beskontaktnu transakciju obavljenu Mastercard i Maestro karticama prilikom plaćanja putarine na čeonim naplatnim stanicama auto-puta, korisnike čeka osvežavajuće piće na OMV VIVA benzinskim stanicama u Srbiji. Potrebno je samo sačuvati kartični slip od plaćanja putarine i pokazati ga na bilo kojoj OMV benzinskoj stanici prilikom preuzimanja letnje kafe ili ledenog čaja po izboru.

Pogodnosti koje Mastercard beskontaktna tehnologija donosi u svakodnevni život korisnika platnih kartica ujedno doprinose i kraćem zadržavanju i bržem prolasku kroz naplatne stanice, te putovanje čine udobnijim i praktičnijim.

Slipovi se mogu iskoristi do 15. septembra!

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend