Bez vode nema života. Tako i naša koža treba „piti“. 365 dana godišnje, bilo da je dan ili noć, našoj koži treba hidratantna njega.

Hidratizirana koža je odraz zdravlja. Hidratacija je idealna kako bi se kompenzirali učinci stresa i starenje, a služi i za dnevno čišćenje kože. Slušajte svoje tijelo: dehidrirana koža je stanje koje je moguće popraviti, ali je ključno pravovremeno reagirati kako ne bismo imali neugodna zatezanja kože, male dehidracijskih bore i kako nam ne bi nedostajalo sjaja.

 Imam li dehidriranu ili suhu kožu?

Tip kože je nepromjenjiv. Njega imamo za čitav život. Suha je koža tip kože, dok je dehidrirana koža stanje. Neovisno o tome je li naša koža prirodno suha, mješovita, normalna ili masna, kožu mogu dehidrirati nepovoljni vanjski utjecaji. Ne brinite, to je prolazno stanje.

Može li masna koža biti dehidrirana?

I masna koža može biti dehidrirana. Hidrolipidni film (posebno kad često čistite kožu baš zato što je masna) vrlo je često oštećen, koža više ne može zadržavati vodu i pojavljuje se osjećaj nelagode i zatezanja.

Što ako je moja osjetljiva koža dehidrirana?

Osjetljiva koža ima oslabljenu zaštitnu barijeru, a time i veliku reaktivnost. Ključno ju je hidratizirati da bi se pojačala zaštitna barijera, a koža ojačala od vanjskih nepovoljnih utjecaja.

Voda ne hidratizira kožu – to čini stanična voda Edulis

Fitolozi Yves Rochera uzeli su bioinspiraciju iz sukulenta koji posjeduje fantastičan hidracijski mehanizam: Edulis i njegova iznimna morfološka, strukturna i fiziološka adaptacija Genius. Edulis se prilagodio. Svoje je listove učinio glavnim oružjem kako bi se odupro i širio na mjestima na kojima bi se malo biljaka ili ljudi usudilo obitavati.

Stručnjaci iz Yves Rochea prikazali su mimetizam u mehanizmu djelovanja između vode u biljci i djelovanja na koži. U središtu nove linije Hydra Végétal, stanična Edulis voda pomaže koži prikupiti vodu*, zadržati je u različitim slojevima kože* i neprekidno je oslobađati tijekom 48 sati**.

Svoju dozu hidratacije potražite u Yves Rocher proizvodima:

Osvježavajući gel za pranje lica 125ml – 45,00 kn

Osvježavajući gel za pranje lica 390ml – 69,00 kn

Mlijeko za čišćenje lica 200ml – 45,00kn

2u1 hidratantna micelarna voda 200ml – 45,00 kn

2u1 hidratantna micelarna voda 390ml – 69,00 kn

Hidratantni tonik za lice 200ml – 45,00 kn

Bogata hidratantna krema za normalnu do suhu kožu 50ml – 85,00 kn

Hidratantna gel krema za normalnu do mješovitu kožu 50ml – 85,00 kn

Hidratantna gel krema za normalnu do mješovitu kožu tuba 50ml – 85,00 kn

Hidratantna krema za područje oko očiju 15ml – 55,00 kn

Grand mat ruž – 90,00 kn

 

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend