Nakon L’Éclat Eau de Parfum, Lancôme ispisuje drugo poglavlje čarobne potrage za životnom radošću, joie de vivre, uz novi olfaktorni doživljaj – L’Éclat Eau de Toilette.

Duboko u nama krije se neodoljiv izvor sreće koji čezne za otkrivanjem. Lancôme je u ovoj bočici skrio upravo onu iskricu koja će svakoj ženi pokazati kako da pronađe unutarnju sreću i zasja kao nikad prije.

NOVA ZVIJEZDA: SOLARNI NEROLI

Vrhunski parfumeri Dominique Ropion i Anne Flipo zaslužni su za kreiranje i najnovije mirisne definicije sreće i životne radosti – toaletne vode L’Éclat. Novo poglavlje o sreći istražuje jedan drugi mirisni aspekt stabla naranče, neroli. Sunčana i topla, ova će vas toaletna voda oduševiti beskrajnom delikatnošću i razoružavajućom spontanošću. Riječ je o prvom mirisu iz obitelji La vie est belle koji slijedi opojan trag drvenastih i mošusno-jantarnih nota prožetih daškom vanilije, iznimnom i uzbudljivom baš poput njegovih prethodnika.

Iskričave gornje note

Miris se otvara eksplozijom iskričavih, snažnih nota hesperidija, mandarine, grejpfruta i bergamota, pojačanih vibrantnim ružičastim paprom i obavijenih u elegantni akord čaja.

Solarno srce

Originalni bouquet mirisa L’Éclat, kombinacija irisa i narančina cvijeta, okupana je blistavim notama esencije nerolija. Na taj su način elegantno naglašeni najsvježiji i najsjajniji aspekti narančina cvijeta.

Mirisni trag, ugodan poput druge kože

Bazne note irisa i pačulija osvježene su novim, mekim i maznim akordima mošusa i ambroksana, stvarajući upečatljiv, a nenametljiv spoj – poput druge kože.

BOČICA UKRAŠENA SVJETLOSNIM PLOHAMA

Izduljeni oblik originalne bočice mirisa L’Éclat Eau de Parfum („kristalni osmijeh“) u sublimiranoj reinterpretaciji Catherine Krunas odražava bezbrojne svjetlucave iskre ove nove mirisne ekspresije. Graciozna narančasta krila od organze ukrašavaju vrat bočice, utjelovljujući toplinu i sjajnu privlačnost mirisa.

KAMPANJA PROTKANA SVJETLOŠĆU

Karizmatičnu Juliju Roberts prepoznatljivog, širokog osmijeha rese delikatna perca i okružuju zrake blistave topline. Uhvaćen kroz objektiv fotografa Alexija Lubomirskog, ovaj jedinstveni trenutak utjelovljuje blistavu, osvježavajuću i spontanu životnu radost koja se krije u bočici mirisa La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette.

Informativne cijene:

La vie est belle – L’Eclat – L’eau de Toilette 50 MLToaletna voda u spreju.611 kn
La vie est belle – L’Eclat – L’eau de Toilette 100 MLToaletna voda u spreju.819 kn

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend