Postoji li nešto što će vas osvježiti više od sočne lubenice? Postoji! Ako do sada niste čuli za njega i susreli ga, krećete se na krivim mjestima.

On je Labelino Watermelon & Pomegranate, simpatičan zavodnik koji u svom novom odijelu boje ciklame brani svoju zabavnu, ali i praktičnu stranu. Svojom intenzivnom njegom čini vaše usne neodoljivo mekim i sjajnim, a novi miris lubenice i nara potpuno će vas zaluditi.Labelino Watermelon & Pomegranate

Iako je najmlađi u obitelji Labellino, od prvog dana čvrstim stavom branit će vaše usne od isušivanja. Učinit će ih nevjerojatno sočnim i podatnim, dok će ih svojstva ljekovitog nara potpuno zaštititi. Tko ga ne bi poželio?

Labelino Watermelon & Pomegranate balzam za usne duguje svoju slavu dugotrajnoj hidrataciji. Svojom formulom bogatom shea maslacem hrani vaše suhe usne i čini ih podatnim i sjajnim, a dermatološki dokazana podnošljivost za kožu dodatno je uvjerenje da vas neće razočarati.

Sakupite sve okuse neodoljivih junaka i popunite vašu torbicu za šminku s čak 6 raznobojnih veselih loptica. 

Novi Labellino okus dostupan je od ožujka.

Labellino Watermelon & Pomegranate 7 g – preporučena maloprodajna cijena 44,90 kn

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend