U prijatnoj atmosferi beogradskog „Remix Gastro Bar-a” održan je prvi tematski „FARMASI” sastanak medija, gde je predstavljena prolećna kolekcija ovog internacionalnog kozmetičkog i kozmetičko-medicinskog brenda. Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti, mediji, kao i „FARMASI Adriatic” timovi iz: Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severna Makedonije, Slovenije i Srbije.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

„Naše proizvode prodaje pre svega kvalitet, a potom i izuzetno pristupačna cena. Nastojimo da kupcima ponudimo najbolji odnos uloženog i dobijenog, što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije ‚FARMASI’. Više od šest decenija, uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije, stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici. Osim toga, ‚FARMASI’ nudi i poslovnu priliku, to jest šansu da zajedno sa nama ostvarite zavidnu karijeru i spajajući ugodno sa korisnim doprinesete kućnom budžetu“, rekla je je Andrea Marković, generalna direktorka „FARMASI Adriatic-a”.

Prema njenim rečima, koristeći najbolje iz prirode i uz dobar balans pouzdanih i proverenih sastojaka u pet integrisanih fabrika širom sveta, nastala je široka paleta „FARMASI” dekorativne kozmetike, u kojoj je moguće pronaći sve željene nijanse za dnevni, večernji, poslovni ili svečani izgled.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

„Pored dekorativne kozmetike, naši najtraženiji proizvodi nose oznaku ‚Dr. C.Tuna’. Doktor Cevdet Tuna utemeljio je osnovne ‚FARMASI’ postulate, a poznat je i kao tvorac prve fabrike lekova u Instanbulu, u kojoj su još 50-tih godina prošlog veka proizvedeni prvi sirupi protiv kašlja, tablete protiv bolova, gelovi za masažu i mnogi drugi proizvodi – preteče sadašnjim savremenim lekovima. Danas brend ‚FARMASI’ i Dr C. Tuna čine više od 2.000 licenciranih proizvoda za negu kose i tela i broje oko 360 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata. Svi proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, bez parabena, veštačkih boja, triklosana, teških metala. Dermatološki su testirani, a odnedavno imamo i organski sertifikovanu aloje vera liniju”, dodala je Aleksandra Vižin, direktorka marketinga „FARMASI Adriatic-a”.

Prepoznat kao brend za celu porodicu, „FARMASI” je kreirao i „Mr. Wipes BioHome” liniju sredstava za održavanje kućne higijene. Sirovine korišćene u ovim proizvodima poseduju „Ecocert” sertifikat, ne sadrže fosfate, ekološki su razgradivi i koncentrovani, što ih čini ne samo efikasnim, već i ekonomičnim.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” kozmetički proizvodi, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

Više pojedinosti o brendu prisutnima je prezentovao direktor prodaje „FARMASI Srbija”, Darko Žabić, a nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da učestvuju u donatorskoj akciji „Jedan paket – jedna sadnica”, gde su u saradnji sa Udruženjem „Šuma peva” kroz kupovinu „FARMASI” proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat „Drveće za grad”.

(Fotografija: „FARMASI” sastanak medija – „FARMASI” tim, 2019, Beograd; © „FARMASI”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend