Osmijeh sasvim sigurno ne izlazi iz mode, a da biste i ove sezone blistali, pomoći će vam pasta za zube koja ima dvostruko djelovanje te pruža blistavi osmijeh i potpunu njegu.

Signal White Now CC Bright pasta za zube posebno je razvijena za njegu i zaštitu, za bjelje, njegovane i blistave zube, a u konačnici i neodoljiv osmijeh. Formula ovog inovativnog proizvoda sadrži Blue Light tehnologiju koja pomaže ukloniti nesavršenosti u boji zuba, te aktivne minerale i cink što sve zajedno korigira boju te pruža njegu i zaštitu nakon samo 1 pranja. Posebno pink pakovanje Signal White Now CC Bright paste za zube dostupno je ekskluzivno u Bipa prodavaonicama.

U svijetu ljepote, zarazni holivudski osmijeh je must have, a u današnje vrijeme teško je izbjeći sve čimbenike koji utječu na boju zubi. U potrazi za učinkovitim rješenjima, kad je u pitanju njega zubi, estetski dojam jednako je bitan kao i njega. Zato je važno da pasta za zube nudi oboje, a Signal White Now CC Bright pasta za zube sadrži fluor i neabrazivne sastojke za trenutačno izbjeljivanje te je primjerena za svakodnevnu upotrebu. S Blue Light tehnologijom zubi postaju bjelji zahvaljujući čemu se osjećamo ljepše i imamo više samopouzdanja. Nadahnuti ljepotom koja je rezultat pravilne i zdrave njege, stručnjaci su razvili Signal White Now CC Bright pastu za zube koja je odgovor na suvremeni, brzi način života. Ona u jednom četkanju zubima pruža potrebnu njegu i blistavost. Signal pasta za zube je odobrena od strane Svjetske udruge dentalne medicine (FDI).

Četkanje zubi dva puta dnevno pridonosi održavanju oralne higijene, a dok njegujete svoje zube, ne zaboravite štedjeti vodu i zavrnuti slavinu.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend