Predstavljamo Amway ARTISTRY Candy Box limitiranu kolekciju sa zabavnim bojama kako biste isprobali svaku paletu.

Otvorite sve privlačne, raznobojne kombinacije nijansi u Amway ARTISTRY Candy Box kolekciji i razmazite se sa svjetlucavim sjenilima za oči, trobojnim svjetlećim sjajilom za usne te plavom i bijelom olovkom za oči.

Nadahnuta poslasticama, kolekcija također uvodi novo Amway ARTISTRY pakiranje koje omogućuje miješanje i prilagođavanje pojedinačnih nijansi za obraze i oči kako bi osmislile svoju savršenu paletu nijansi; a zatim pomiješale ili stvorile potpuno novi asortiman. Nijanse se mogu koristiti pojedinačno ili pomiješane pomoću Amway ARTISTRY Kompleta od 7 kistova kako biste dobili jedinstveni izgled. Sjajno pakiranje s kopčom za zatvaranje olakšava nošenje svim ženama koje žive u pokretu.

„U trendu sa svjetskim kolekcijama dekorativne kozmetike za proljeće, limitirana kolekcija Amway ARTISTRY Candy Box kolekcija dekorativne kozmetike za proljeće 2018. predstavlja privlačne i primamljive boje za postizanje blistavijeg izgleda“, rekao je Rick DiCecca, službeni Artistry vizažist. „Prilagodljivi dizajn palete sjenila za oči, trobojnih ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Svjetlećih sjajila za usne i izražajnih olovaka za oči čini vas atraktivnom s jedinstvenim izgledom.“

PROIZVODI:

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Paleta svjetlećih sjenila za oči

Dostupna u devet nijansi kako biste kreirali savršenu svjetlucavu nijansu i istaknuli oči za profinjen ili izražajni izgled. Organizirajte nijanse u pakiranjima prema preferencijama te pomiješate i prilagodite nijanse kako biste stvorili jedinstvene kombinacije.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Paleta svjetlećih rumenila za lice

Dostupna u devet nijansi za posvjetljivanje i naglašavanje što daje svježi i svjetliji izgled lica. Upotrijebite ih pojedinačno ili pomiješajte četkicom kako biste istaknuli odgovarajuće kuteve lica. Kreirajte personaliziranu kolekciju nijansi miješanjem i prilagođavanjem pojedinačnih svjetlucavih nijansi!

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Trobojno svjetleće sjajilo za usne

Odaberite između tri nove tematske nijanse ARTISTRY SIGNATURE COLOR Svjetlećeg sjajila za usne. Svako sjajilo sadrži tri kompatibilne nijanse kako biste kreirali različite izgleda pri svakoj uporabi te dizajn sa svjetlom i ogledalom ARTISTRY SIGNATURE COLOR Svjetlećeg sjajila za usne. Nova formula s njegujućim sastojcima pruža nježan i kremasti osjećaj, i nikada se ne lijepi.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Dugotrajna olovka za oči

Lagano kremaste i jednostavne za primjenu, ove dvije nove nijanse omogućuju višestruke prilagođene efekte koji traju cijeli dan. Ugodna i jednostavna primjena, bez povlačenja ili trljanja osjetljive kože oko vaših očiju. Vodootporna i traje cijeli dan bez razmazivanja zbog topline ili vlage.

Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

Cijene:

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Paleta svjetlećih sjenila za oči 528,19 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Paleta svjetlećih rumenila za lice 528,19 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Trobojno svjetleće sjajilo za usne – Bubble Gum 200,81 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Trobojno svjetleće sjajilo za usne – Popsicle 200,81 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Trobojno svjetleće sjajilo za usne – Rock Candy 200,81 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Dugotrajna olovka za oči – Marshmallow 173,81 HRK
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Dugotrajna olovka za oči – Blue Raspberry 173,81 HRK

O ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

O Amwayu

Amway je vodeća svjetska kompanija direktne prodaje u svijetu s globalnom prodajom od 9,5 milijardi dolara u 2015., zahvaljujući naporima preko 3 milijuna Amwayevih distributera i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Osnovan 1959. od poduzetnika Rich DeVosa i Jay Van Andela sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi potrošačke proizvode i poslovnu mogućnost uz podršku globalnog agroposlovanja, proizvodnje, logistike i lanca opskrbe. Više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara radu u 75 odjela razvoja i istraživanja i laboratorija za utvrđivanje kvalitete diljem svijeta podupire razvoj proizvoda i stvara kulturu znanstvene izvrsnosti

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend