Audicija Baletske škole Nacionalne fondacije za umetničku igru za upis u školsku 2018/19. godinu

0

 

Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru (akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, 17.04.2018.) organizuje poslednju audiciju za upis u školsku 2018/19. godinu.

Audicija će se održati u petak, 31. avgusta 2018. godine, od 17-18.30h, u prostorijama Fondacije, ulica Kolarčeva br. 3, u Beogradu.

Audicija se organizuje za prijem u pripremna odeljenja i I razred baletske škole, odnosno za decu uzrasta od 4–9 godina, bez ili sa baletskim iskustvom, kao i za upis u starije klase, uzrasta od 10–17 godina.

Nacionalna fondacija za umetničku igru je osnovana 2010. godine u Beogradu rešenjem Ministarstva kulture Republike Srbije, sa ciljem unapređenja procesa edukacije i produkcije u oblasti umetničke igre u Srbiji.  U saradnji sa prestižnim baletskim školama i institucijama iz sveta, u Beogradu je septembra 2011. godine počela sa radom Baletska škola, koja je 2013. godine prepoznata od strane Ministarstva prosvete Republike Italije, a 2018. godine dobila akreditaciju Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Kao prva akreditovana internacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru svoju nastavu koncipira u skladu sa zvaničnim italijanskim obrazovnim planom i programom. Redovnu nastavu će voditi pedagozi iz Beograda i Pekinga, dok listu gostujućih pedagoga tokom naredne školske godine, čine stručnjaci iz Rima, Nanta, Tel Aviva i Havane.

Za prijave i dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti putem email: director@nationalfoundation4dance.com, ili na brojeve telefona: 060 35 00 504 ili 060 35 00 505.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend