Leto je pravo vreme za festivale, a jedan od njih se posebno izdvaja – Pivo in cvetje, koji se ove godine organizuje po 54. put, od 12. do 15. jula, u slovenačkom gradu Laško. Jedinstveni spoj pivskog i cvetnog festivala, obogaćen paradama mažoretkinja praćenih udaračkim orkestrom, ove godine biće dodatno obogaćen i velikim finalom muzičkog izazova koji traje od kraja aprila meseca.

Željko Joksimović, Halid Bešlić i Neno Belan akteri su ovogodišnjeg „Laško izazova“ u okviru koga se bore za podršku i simpatije publike. Pobednik će biti proglašen na festivalu Pivo in cvetje, a fanovi ova tri velikana balkanske muzike imaju priliku da još sedam dana glasaju za omiljenog izvođača tapšanjem preko sajta ovog zanimljivog muzičkog takmičenja. Najkreativniji učesnik osvojiće i sjajnu nagradu – frižider pun Laško piva.

„Laško izazov“, u organizaciji Laškog piva, traje do 12. jula, a do sada je zabeleženo na desetine miliona tapšanja za ova tri muzičara – razlika među njima je veoma mala, što čini ovo nadmetanje još zanimljivijim pošto se rezultati menjaju iz dana u dan.

Festival Pivo in cvetje smatra se najvećim slovenačkim festivalom, a tokom svih proteklih godina okupio je milione posetilaca i ugostio skoro 1000 domaćih i regionalnih bendova, solo izvođača, brojnih lokalnih cvećara i umetnika.

Pored muzike, Pivo in cvetje omaž je kulturi i istorijskom značaju samog grada. Bogata ponuda istorijskih atrakcija, lokalne kulture i hortikulture, čine festival jedinstvenim i magičnim. U sklopu četvorodnevne manifestacije organizovan je i kamp u neposrednoj blizini koji dodatno doprinosi uživanju obožavaoca prirode i Laško piva.

Ko će biti pobednik muzičkog „Laško izazova“ saznaćemo za samo sedam dana, do kada fanovi mogu da podrže svog favorita.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend