Stiv Voznijak na najvećoj evropskoj konferenciji programera u Beču

0

Najveća konferencija programera u Evropi „WeAreDevelopers“ („WAD“) biće održana po četvrti put u Beču od 16. do 18. maja 2018. godine. Poslednja konferencija je okupila 3.800 učesnika iz celog sveta, a na sledećoj se očekuje preko 8.000 učesnika. Mesto održavanja konferencije je najveća kongresna lokacija u Austriji, „Austria Center Vienna“ koja raspolaže sa 90.000m2 prostora i može da ugosti 25.000 učesnika.

Cilj konferencije jeste povezivanje programera na globalnom nivou radi razmene znanja i iskustava. Najsavremenije tehnologije i uvid u ideje sutrašnjice od virtuelne i proširene stvarnosti do robotike budućnosti su samo neke od tema kojima se bavi ova konferencija. Posetioci će imati priliku da vide neke od novih izuma koji još nisu izašli na tržište.

Organizatori očekuju preko 150 govornika, a učešće je potvrdio i Stiv Voznijak, računarski inženjer i suosnivač giganta „Apple“. Među govornicima će biti i dizajneri igrica Džon i Brenda Romero, Endži Džouns (Twitter), Martin Vezovski (SAP), Kristijan Hajlman (Microsoft), Mars Julijan (Netflix), Ada Rouz Edvards (Samsung), Džo Sepi (IBM), Trejsi Li (ThisDot) i mnogi drugi.

Karte se trenutno mogu kupiti po sniženoj ceni od 299 evra za sva tri konferencijska dana i uključuju pristup svim panelima, radionicama, izložbenom prostoru, zvaničnoj završnoj proslavi, zatim osveženje, suvenire i još ponešto. Osigurajte sebi dodatnih 10% popusta uz promotivni kod: WOZ-2018.

© IAKW-AG

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend