Prvi internacionalnom IKT sajam u Srbiji„SEE-IT samit” biće održan od 7. do 9. novembra 2018. u Novom Sadu.

„SEE-IT samit” je prvi IKT sajam ovakve vrste na celom Zapadnom Balkanu i ima za cilj da predstavi naš region međunarodnim izlagačima, sponzorima, govornicima, investitorima, stručnjacima, odnosno krajnjim korisnicima iz celog sveta. Trodnevni program ovog samita obuhvata razne teme u sklopu 15 konferencija, radionice, panel-diskusije, B2B sastanake, ekskluzivnu HR uslugu i još mnogo toga.

Jedinstvena HR usluga, kada će partneri samita, beogradska kompanija „H.art Development Centar”, realizovati intervjue sa potencijalnim kandidatima za posao, i to na osnovu zahteva samih izlagača, jedna je od inovacija koje će biti predstavljene na sajmu. Pored toga, Start-ap paviljon okupiće raznovrsnu scenu mladih talenata, koji će imati mogućnost da se upoznaju sa investitorima i industrijom. Ovaj sajam će, takođe, biti posvećen i neizbežnom procesu digitalne transformacije, kao i rešenjima koje veštačka inteligencija nudi domaćoj ekonomiji.

„SEE-IT samit” je, između ostalog, podržan i od strane Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Nemačko-srpske privredne komore („AHK Serbien”) i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend