Specijalna zanatska piva četiri domaće pivare naći će se u ponudi osveženja za posetioce ovogodišnjeg Festivala uličnih svirača, koji će biti održan u petrovaradinskom Podgrađu od 1. do 3. septembra. Ponuda pića na Festivalu uličnih svirača, uobičajena za sve umetničke i zabavne manifestacije u svetu, ove godine će pored bezalkoholnih napitaka uključiti i jedinstvenu ponudu domaćih brendova „Razbeerbriga“, „Kabinet“, „Zebrew“ i „Tron“.

Dosadašnja praksa malih privatnih pivara bila je da se širem auditorijumu predstavljaju uglavnom na festivalima zanatskog piva, ali je Festival uličnih svirača odlučio da im ponudi saradnju kao deo koncepta promena koji ove godine podrazumeva i selidbu programa u Podgrađe Petrovaradinske tvrđave. Specifičnost ponude proizvođača zanatskog piva se ogleda u tome što se prilikom proizvodnje koriste hmelj, ječam, slad i druge sirovine visokog kvaliteta, po recepturama koje sami razvijaju. Štandovi sa ponudom zanatskih piva u Podgrađu biće smešteni u Ulici Vladimira Nazora i Barutani „Josif“.

Festival uličnih svirača organizuje Umetnička asocijacija „Inbox“ iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada, Turističke organizacije Novog Sada, ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, MTS-a i Generali osiguranja Srbija.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend