Obogatite svoj prirodni potencijal Amway Nutrilitetm double xtm dodatkom prehrane

0

Ljudsko tijelo je ekosustav koji stalno nastoji održati unutarnju ravnotežu kako bi optimalno funkcionirao.

Pravilna prehrana važan je čimbenik za postizanje unutarnje ravnoteže tijela, a uravnotežena i raznovrsna prehrana važna je za dobivanje mentalnog i tjelesnog blagostanja, kao i za cjelokupno zdravlje u godinama koje dolaze. Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje konzumirati najmanje pet obroka voća i povrća dnevno. Važno je u svakodnevnu prehranu dodati voće i povrće iz svih 5 skupina boja – zelene, bijele, žute, crvene i ljubičaste, od kojih svaka daje specifične i vrijedne hranjive tvari. U stvari, biljke ne sadrže samo različite vitamine i minerale već i sekundarne spojeve poznate kao fitonutrijente (fito iz grčkog = biljka i hranjive tvari = tvari koje omogućuju život), koje biljkama daju njihovu tipičnu boju i smatraju se korisnima za ljudsko zdravlje.

Unatoč važnosti raznolike dnevne prehrane, tri od četiri odrasle osobe u svijetu ne zadovoljavaju ovaj preporučeni unos hrane. Zapravo, osobito u stresnim razdobljima (npr. tijekom sezonskih promjena ili užurbane dnevne rutine), postaje sve veći izazov iskoristiti sve hranjive tvari koje tijelo i um trebaju da bi pravilno funkcionirali: zato je važno na pravi način popuniti potencijalne prehrambene praznine za dobrobit općeg zdravlja i organizma. Kako bi obogatili prirodni potencijal tijela i osjećali se najbolje svaki dan, NUTRILITETM, vodeći svjetski proizvođač vitamina i dodataka prehrani brend koji isključivo distribuira Amway, pokreće obnovljenu formulu kultnog dodatka prehrani NUTRILITETM DOUBLE XTM.

Kao najprodavaniji multivitamin i multi-mineral s fitonutrijenatima iz pet skupina boja fitonutrijenata, AMWAY NUTRILITETM DOUBLE XTM pomaže popuniti potencijalne dnevne prehrambene praznine i podržati zdravlje tijela uz pomoć 12 esencijalnih vitamin, 10 esencijalnih minerala i važnih fitonutrijenata iz svih pet skupina boja. Obnovljena formula NUTRILITETM DOUBLE XTM dodatka prehrani sadrži PhytoBlendTM, ekskluzivni kompleks dobiven iz 22 voća, povrća i ljekovitog bilja koje nije uvijek lako dobiti svakodnevnom prehranom. Tako NUTRILITETM DOUBLE XTM pruža širok spektar fitonutrijenata, osiguravajući tijelu da prima botaničke proizvode iz svih pet skupina boja, dodajući raznolikost dnevnoj prehrani.

Ovi sastojci dodatno obogaćuju fitosnagu prehrambenog dodatka, koristeći ekstrakt gustoće fitonutrijenta, čak i u manjim tabletama koje se lako gutaju.

Od 1934. znanstvenici marke NUTRILITETM zajedno rade na kontroli cjelokupnog proizvodnog procesa, od sjemena do dopune, kako bi se zajamčila visoka kvaliteta proizvoda. Uz NUTRILITETM DOUBLE XTM najbolje od prirode susreće se s najboljom znanošću kako bi pomoglo ljudima da iskoriste vrhunsku, znanstveno dokazanu podršku za svoje tijelo, pomažući mozak i živčani sustav, podržavajući imunološki sustav i metabolizam kojem donosi energiju, ali i doprinoseći općenitije blagostanje ljudskog organizma.

Bez umjetnih sladila, boja, okusa ili konzervansa, novi NUTRILITETM DOUBLE XTM dolazi u modernoj posudici koja se lako otvara, a jamči ugodno iskustvo. Za optimalnu iskoristivost i bolju apsorpciju svih hranjivih tvari preporučuje se uzimanje tri tablete dva puta dnevno, uz obrok: ujutro, kako bi se prirodni potencijal tijela obogatio tijekom dana, a navečer, kako bi se napunila unutarnja ravnoteža preko noći.

Amway NUTRILITE proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend