Doritos je stigao u Srbiju!

0

Doritos, broj 1 tortilja brend* u svetu, stiže u Srbiju. Premijerna prodaja počinje 9. novembra u objektu Idea London, gde će Doritos prvo „sleteti“, a od 12. novembra Doritos proizvodi će biti dostupni i u ostalim IDEA prodavnicama, Mercator hipermarketima i Roda marketima širom zemlje.

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna ukusa – Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama.

Veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo što je Doritos, globalni PepsiCo brend, sleteo i u Srbiju, tačnije u IDEA prodavnice, Roda markete i Mercator hipermarkete. Doritos će za početak premijerno biti predstavljen u IDEA London prodavnici u Beogradu, gde će potrošači biti u prilici da se upoznaju sa proizvodom ili ukoliko ga već znaju, da uživaju u njegovoj hrskavosti i budu deo brojnih odvažnih aktivacija na mestu prodaje“ izjavila je Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan i Baltičke zemlje.

Vest da je neidentifikovani leteći trougao primećen iznad IDEA, Roda i Mercator prodajnih objekata, najavile su i brojne objave na društvenim mrežama, što je dodatno zaintrigiralo mnoge sugrađane.

Pripremite se da doživite nešto potpuno novo i uzbudljivo! #DoritosSrbija

*Source Euromonitor International Limited; Packaged Food 2018ed; Nacho chip as per Tortilla chip definition, in retail value rsp terms, all retail channels, 2017 data

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend