Gillette® predstavio SkinGuard, jedinstveni brijač za muškarce sa osetljivom kožom

0

Brend Gillette®, kompanije Procter&Gamble, u Srbiji je lansirao novi SkinGuard brijač, inovaciju koja zadovoljava potrebe muškaraca koji imaju osetljivu kožu i kojima je potreban brijač koji ne iritira kožu. Gillette® SkinGuard je jedinstveni klinički¹ dokazan brijač, dizajniran specijalno za osetljivu kožu lica, a posebna SkinGuard tehnologija je postavljena između dva optimalno raspoređena sečiva i deluje na težinu ruke tako da nožići vrše manji pritisak na osetljivu kožu. SkinGuard ima tanje oštrice od drugih brijača, a između kojih se nalazi jedinstvena zaštita. Apsorbuje pritisak na kožu, ravna je i izdiže oštrice, kako bi se redukovao kontakt sa osetljivom kožom lica i vrata. Dva sečiva, prilagođene sečivne snage, optimalno su raspoređena sa svake strane, tako da smanjuju povlačenje i pritisak. Upravo ova tehnologija čini ga najboljim i najadekvatnijim brijačem za osetljivu kožu.

U istraživanju sprovedenom na teritoriji Srbije, za potrebe lansiranja novog Gillette SkinGuard brijača više od 65 odsto istaklo je da nema osetljivu kožu. Uprkos tome ispitanici starosti do 45 godina u podjednakom procentu rekli su i da ih iritira proces brijanja, kao i neprijatan osećaj na koži nakon brijanja. Muškarci su najviše iskazali nezadovoljstvo proisteklo zbog korišćenja tupog, nekvalitetnog žileta, dok su neki iziritirani čitavim procesom brijanja. Pored toga, našli su se i odgovori poput nezadovoljstva izazvanim dužinom samog procesa, moguće povrede, peckanja kože, loše pena za brijanje itd.

Kako Gillette SkinGuard brijač deluje na različitim tipovima kože i različitim bradama pokazali su igrači SkinGuard tima: košarkaši Novica Veličković i Branko Lazić, kao i glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić. Oni su odgovorili na izazov svog kapitena Miroslava Raduljice i nakon napornih treninga poslati su na brijanje SkinGuard brijačima. Brijanje su završili bez iritacija, a svoje zadovoljstvo iskazali su istim izazovom koji su uputili Miroslavu Raduljici. Izazov #ObrijRaduljicu je počeo!

¹Nezavisna klinička studija sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama za potrebe kompanije P&G ocenila je bezbednost upotrebe SkinGuard brijača i utvrdila je da je brijač bezbedan za upotrebu na osetljivoj koži.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend