U susret predstojećem „Eurosongu“, u atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 21. aprila, u 18 sati, biće organizovane popularne „Evrovizijske karaoke“ kao odlična uvertira za ovo muzičko takmičenje, u saradnji sa udruženjem OGAE Srbija. U žiriju karaoka biće ovogodišnji predstavnici Srbije, grupa Sanja Ilić i Balkanika, mladi kantautor Luke Black, kao i prošlogodišnja predstavnica naše zemlje, Tijana Bogićević.

„Evrovizijske karaoke“ biće organizovane u okviru obeležavanja prvog rođendana BIG FASHION centra – posetioci će imati priliku da uživaju u odličnim popustima do 60% tokom predstojećeg vikenda, 21. i 22. aprila, ali i u drugi zabavnim aktivacijama za celu porodicu.

Takmičari u karaokama izvodiće najveće evrovizijske hitove, a prijavljivanje je moguće do petka, 20. aprila, preko sajtova www.evropesma.org i www.bigfashion.rs. Voditelj programa biće glumac Zoran Pajić, a pobednike takmičenja očekuju i odlične nagrade.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend