U susret predstojećem „Eurosongu“, u atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 21. aprila, u 18 sati, biće organizovane popularne „Evrovizijske karaoke“ kao odlična uvertira za ovo muzičko takmičenje, u saradnji sa udruženjem OGAE Srbija. U žiriju karaoka biće ovogodišnji predstavnici Srbije, grupa Sanja Ilić i Balkanika, mladi kantautor Luke Black, kao i prošlogodišnja predstavnica naše zemlje, Tijana Bogićević.

„Evrovizijske karaoke“ biće organizovane u okviru obeležavanja prvog rođendana BIG FASHION centra – posetioci će imati priliku da uživaju u odličnim popustima do 60% tokom predstojećeg vikenda, 21. i 22. aprila, ali i u drugi zabavnim aktivacijama za celu porodicu.

Takmičari u karaokama izvodiće najveće evrovizijske hitove, a prijavljivanje je moguće do petka, 20. aprila, preko sajtova www.evropesma.org i www.bigfashion.rs. Voditelj programa biće glumac Zoran Pajić, a pobednike takmičenja očekuju i odlične nagrade.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend