Danas je za nas poseban dan!

0

Znam da vama ovo možda ne znači puno, ali meni znači mnogooo!

Kada smo pre skoro dve godine krenuli zajedno u priču oko ideje da pokrenemo jedinstven magazin koji pokriva samo pozitivne priče iz regiona, malo ko je mislio da je to moguće. A eto ja, kao jugonostalgičar, hteo sam da probam da izgradim magazin čiji će deo biti mladi ljudi iz regiona od Slovenije do Makedonije a koji će svojim sadržajem da grade sebe, magazin, i da grade neke nove odnose i mostove koji su porušeni.

Mirjana Vladisavljevic Dabetić Ivan Sibin Grašić su prepoznali ideju i tako smo krenuli da gradimo Adria Daily Magazin koji se od prvog dana do danas ne bavi politikom, crnom hronikom i žutom štampom! Da li je moguće bez tih tema i klikova? Jeste, ali dosta teže… U sam magazin, osim entuzijazma, ideje i kreative, nismo uložili ni dinar.

Danas eto, ponosno vam objavljujem da smo uspeli da dostignemo cifru od preko MILION jedinstvenih pregleda magazina, i baš sam srećan!!!

Hvala svima koji su deo magazina iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije i Srbije, jer ovo je i vaša mala pobeda, a bićemo još bolji! Ne zamerite što nisam tagovao svih 45+ saradnika i 5 urednika, budite sigurni da ste u fokusu!

Živeli!

#BudiPromena

Marko 🙂

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend