C kafa predstavila novi serijal „Ovo moraš da probaš”

0

Da li ste probali sir “škripavac” ili da na jedan dan budete čobanin? Umete li da spremite koh i znate li da se u 16. veku u Beogradu otvorila prva kafana u kojoj je služena kafa?

Srbija krije predivne tajne i na svakom koraku možete očekivati dragocene trenutke. Nakon serijala “Čuvamo u srcu” i “Narodni običaji”, uigrani tim C kafe i već poznatog domaćina Milana Popovića, otkriće nam nove tajne naših predela. Kroz dvanaest epizoda serijala, doneće priče o najboljem iz naše zemlje. Oni malo stariji, uživaće u sećanjima na detinjstvo, dok će mlađe generacije otkrivati čari zaboravljenih ukusa, drevnih priča i doživljaja iz naše prošlosti.

Blizu pola veka C kafa nosi emociju i vraća najlepše uspomene. Omiljena mešavina kafe i danas podseća na porodične vrednosti, trenutke ispunjene ljubavlju, ali ide u korak sa vremenom. Spoj kvaliteta i istinskih vrednosti uspešno osvaja srca novih generacija. Moto C kafe, očuvanje pravih vrednosti je ulaganje u budućnost, sjajno je dočaran kroz novi video serijal “Ovo moraš da probaš”, koji od sada možete gledati na youtube kanalu C kafe – Čuvamo u srcu: https://www.youtube.com/channel/UCSNhTzk5H1QfjXqyyA1eDNQ

Svake srede očekuje vas nova avantura.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend