Nažalost, svedoci smo vremena u kojem se sve ono što je neophodno i kvalitetno često nimalo ne vrednuje – počev od samog zdravlja i života. Postale su bitnije brojne bezvredne stvari i njihov kvantitet. Na taj način, dali smo cenu svemu onome što je nema, a izbrisali značaj jedinstvenog!

Da bi jedan mali život nastavio svojim putem, onako kako je i ispravno, da ne bi bio uskraćen budućih radosti, smeha, prijatelja, zagrljaja, poljubaca, utakmica, golova, borbi, pobeda, igara, zabave, druženja, obrazovanja, putovanja, šetnji, čitanja… ali ni svoje porodice, kao ni ona njega, molim sve ljude dobre volje da pomognu četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću!

(Fotografija: Humanitarna akcija Fondacije „Podrži život”, 2018; © Nikola Stojanović)

Potrebno je da pošaljete SMS proizvoljnog karaktera na broj 5757, sa bilo koje mreže operatera mobilne telefonije u Srbiji, ili da uplatite novac na sledeće tekuće račune: 205-999-98 (dinarski) i 0070800039876 (devizni). Cena jednog SMS-a iznosi 100 dinara, dok su oba tekuća računa otvorena kod AD „Komercijalne banke”. Jedino vas molim da požurite, jer vreme neće čekati na nas…

Neka zdravlje pobedi! Neka „naš” Dule pobedi ‒ u svojoj najvažnijoj utakmici!

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend