Bednjanska 12 nova jeit“ lokacija za njegu, šišanje i stiliziranje kose na kojoj su se odmah po otvorenju zatekle i brojne poznate dame.

Na prvi dan novootvoreni salon u širem centru Zagreba posjetile su brojne poznate dame, ujedno i vjerne klijentice osnivača Kose, kao što su Antonija Blaće, Anita Dujić, Tatjana Mrduljaš, Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi, koje su međusobno razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona.

Uzrečica o kosi kao ukrasu lica i simbolu ženstvenosti uvriježila se već davnih dana, no usprkos tome mnoge žene i dalje ne posvećuju dovoljno pažnje pravilnoj njezi. Ipak, da svakodnevne obaveze i manjak slobodnog vremena ne bi stali na put lijepom i njegovanom izgledu pobrinuo se frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, koji su pred brojnim okupljenim predstavnicama javnog života jučer predstavili salon jednostavnog naziva Kosa.

Njihova je namjera, poručili su, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:

„Kroz godine iskustva stekli smo odličan uvid u ne samo najnovije svjetske trendove u njezi kose, nego i u najčešće zahtjeve naših sugrađanki. Svi znamo da se moda iz dana u dan mijenja, svatko ima svoj stil i želje i ponekad je veliki izazov uskladiti ih, no vidjeti zadovoljnu klijenticu nam je najveća nagrada. Radujemo se novim mogućnostima i s nestrpljenjem očekujemo svaki radni dan“ – poručuju Ivica Palinić i Anita Loparić.

Odlična atmosfera te znanje i stručnost Ivice Palinića i Anite Loparić najbolja su preporuka, a za svi koji žele otkriti više neka se zapute u Bednjansku 12 i izgovore čarobnu riječ – Kosa!

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend