U srcu Zagreba, u Ilici 36 pronašao je svoje mjesto koncept store ‘Jabuka, Kruška…’ stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko.

Vesela trgovina u potpunosti je namijenjena ženama pružajući im mogućnost da odaberu odjeću koja je namijenjena upravo njihovoj građi tijela. Otvorenje nove modne adrese nisu propustile ni glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević, Mirna Medaković, Ivana Boban i književnica Sanja Pilić koje već godinama nose Alma fashion.

Po čemu je poseban ovaj shop?

U njemu se prodaju dva modna brenda Alma fashion i Maxy P, što znači da upravo ovdje možete uživati u odjevnim kombinacijama u skali veličine od 38 do 58. Uz to, na ovom mjestu su oblici tijela jedino što vas vodi u odabiru odjeće – ovdje pronađite idealne hlače za građu tijela jabuka, tunike pokrivalice bokova kruškama, haljine za sve tipove građe…

„Godinama kao stilistica odijevam žene u različite kombinacije koje su u skladu s njihovom građom tijela učeći ih pri tome da je upravo građa tijela jedina smjernica koju trebaju imati u odijevanju. Tek kad se pronađe kroj koji laska figuri tada kreće priča o modi. Ovaj koncept store je osmišljen tako da sve žene već pri pogledu na izlog lako odrede svoj tip građe tijela, a odjeća ih čeka već na ulasku u trgovinu. Tijelo je takvo kakvo smo dobili i dobrim kombinacijama uvijek možemo napraviti maksimum za sebe“, rekla je stilistica i dizajnerica Alma Premerl Zoko dodajući: „Moram priznati da mi je drago da sam se udružila s Maxy P brendom koji u Zagrebu potpisuje modu za punije već 50 godina. Kad spojite hlače  Maxy P-a dizajnerice Tanje Zimić i tunike ALMAfashion dobivate primjerice odličnu kombinaciju za svaku  prigodu i u velikoj skali veličina koju ne možete pronaći nigdje u Zagrebu. Mi nismo koncept ni za mršave ni za punije, nego za žene koje prihvaćaju svoje tijelo i od mode za sebe žele maksimum.“

Foto: Ognjen Karabegović

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend