Euroleague

Thiomucase gel HEMOFARM

0

Kompanija Hemofarm upriličila je događaj za novinare – „Thiomucase pole dance party“, 11. aprila u ambijentu Nacionalne fondacije za igru.

Kroz motiv plesa koji nosi poruku slobode, ženstvenosti i senzualnosti, predstavnici sedme sile podsetili su se na Thiomucase anticelulit gel koji je tu da damama bude podrška u težnji za boljim izgledom, većim samopuzdanjem i slobodi da uživaju u svojoj ženstvenosti.

Pole dance plesnu tačku izvele su dame iz “Kluba srećnih žena” na čelu sa Unom Senić koja je predstavila ovu plesnu disciplinu, a koja žene uči upravo prihvatanju svoje ženstvenosti. Zavoleti svoje telo jeste poruka koju ovaj ples nosi sa sobom, a koju deli i slogan Thiomucase brenda.

O samom Thiomucase anticelulit gelu govorila je Regionalna produkt menadžerka Hemofarma, Nevena Nikolić i istakla njegove prednosti, kao i razloge zbog kojih je upravo on pravi izbor efikasnog anticelulit proizvoda.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Osnivač Adria Daily Magazina

Ostavite odgovor

Send this to friend