Proteklog vikenda zagrebački bon ton store & gallery priredio je otvorenje izložbe fotografija ‘Lost in Travel’ splitske fotografkinje i redateljice Marcelle Zanki. 

Tema izložbe prikazuje Marcellinu fazu u životu koja karakterizira slobodu da se gubi ne samo na konkretnim putovanjima, već i u istraživanju svog umjetničkog izričaja s jakim osjećajem nade, novih iskustava, avantura, ali i vjerovanjem u sebe i svoje mogućnosti. 

Marcella koristi analognu fotografiju, često eksperimentirajući s elementima slikarstva, kolažiranjem te intervencijama u same fotografije.

Otvorenje izložbe upotpunio je live nastup Tolouse Low Trax, solo projekt njemačkog DJ-a i producenta Detlefa Weinricha – legende njemačke elektro scene, aktivnog člana benda Kreidler I residenta „zloglasnog“  kluba Salon des Amateurs u Dusseldorfu.

U odličnoj atmosferi bon ton store & gallery-a uživali su brojni poznati kao što su Ida Prester, Nina Mia Čikeš, Ivan Vukušić, Nenad Korkut, Marina Mesarić (OKO), Petra i Marco Bianco, Nadja Božić, Andrea Solomun, Slavko Sobin, Marko Petrić, Magdalena May Gero i Ivona Bevanda, Karla Zelić, Vlatka Fuega, Paula Sikirić…

Izložbu možete pogledati do 6. siječnja 2018. godine, na adresi Preradovićeva 34 gdje je moguće i kupiti Marcelline radove.

Foto: Bojan Zibar

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend