SUBOTA – 13. JANUAR
Nakon premijernog izvođenja, hit komedija “Mr Big u Beogradu” koja je oduševila publiku i za koju se tražilo mesto više početkom decembra, biće ponovo besplatno izvedena u atrijumu BIG FASHION centra u subotu, 13. januara, u 18 sati.

Marijana Mićić i Mirka Vasiljević u ulogama Mari i Saki, kao i Saša Joksimović koji igra Gagija ponovo će sve prisutne nasmejati do suza kada se zajedno sretnu u priči o njihovom ljubavnom trouglu. Šta je potrebno da Gagi uradi kako bi proveo mirno popodne sa Mari i šta Saki misli o ženskom treningu i pilatesu – samo su neke od zanimljivih scena koje očekuju publiku.

NEDELJA – 14. JANUAR
U nedelju, 14. januara, od 17 sati, posetioce BIG FASHION centra očekuje i tribina „Jači od bola“ poznatog pisca, predavača i trenera Siniše Ubovića.

„Zaslužujete divan život činjenicom da ste ovde i da vam je život podaren s dobrim razlogom. Imate pravo da se razvijate i da cvetate jer to je jedini istinski odraz vašeg postojanja“, poruka je Siniše Ubovića u novoj knjizi „Jači od bola“.

U okviru događaja biće organizovano potpisivanje knjige, kao i druženje sa čitaocima koji će ovom prilikom uživo moći da popričaju sa Sinišom na temu ličnog razvoja.

„Ova knjiga je osvrt na bol koji svako od nas nosi kroz život i sadrži praktična uputstva kako prevazići neke čak i najbolnije životne situacije. Govori se o razumevanju bola, zašto je nastao, odakle dolazi, šta znači i čemu nas uči. Kad razumemo bol, tek tada smo sposobni i spremni da ga prevaziđemo“ – izjavio je Ubović i još jednom pozvao sve zainteresovane na besplatnu tribinu i druženje u nedelju, 14. januara, u 17 sati, u atrijumu centra, u Višnjičkoj 84.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend