Popularna besplatna predstava “Mr BIG u Beogradu” biće izvedena poslednji put u subotu, 10. februara, u 18 sati, u atrijumu Big Fashion centra. Zbog velikog interesovanja, predstava će ovog puta biti prilagođena i potrebama osoba sa oštećenim sluhom koje će imati priliku da se upoznaju sa duhovitim avanturama ljubavnog trougla čije uloge tumače Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović.

“Kulturni i zabavni sadržaji treba da budu pristupačni svima, pa se zato veoma radujemo što će ovog puta i osobe sa oštećenim sluhom moći da isprate predstavu, zahvaljujući simultanim prevodiocima koji će zajedno sa nama biti na sceni“ – istakli su glumci popularne predstave koji su dodali da se nadaju da će i ovog puta uspeti da do suza nasmeju publiku.

Poslednje izvođenje će biti organizovano u susret obeležavanju nedelje ljubavi, u toku koje će biti proslavljeni Dan zaljubljenih i Sveti Trifun, kao odlična prilika da svi zainteresovani obraduju voljenu osobu.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend