Popularna besplatna predstava “Mr BIG u Beogradu” biće izvedena poslednji put u subotu, 10. februara, u 18 sati, u atrijumu Big Fashion centra. Zbog velikog interesovanja, predstava će ovog puta biti prilagođena i potrebama osoba sa oštećenim sluhom koje će imati priliku da se upoznaju sa duhovitim avanturama ljubavnog trougla čije uloge tumače Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović.

“Kulturni i zabavni sadržaji treba da budu pristupačni svima, pa se zato veoma radujemo što će ovog puta i osobe sa oštećenim sluhom moći da isprate predstavu, zahvaljujući simultanim prevodiocima koji će zajedno sa nama biti na sceni“ – istakli su glumci popularne predstave koji su dodali da se nadaju da će i ovog puta uspeti da do suza nasmeju publiku.

Poslednje izvođenje će biti organizovano u susret obeležavanju nedelje ljubavi, u toku koje će biti proslavljeni Dan zaljubljenih i Sveti Trifun, kao odlična prilika da svi zainteresovani obraduju voljenu osobu.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend