U prekrasnoj oazi ljepote Muller trgovine u Zagrebu predstavljena je medijima pobjednica Nikolina Zaninović Kokotović koja je osvojila titulu najbolje vizažistice u Europi na natjecanju „The next make up Artist“, a prijavljeno ih je bilo preko 2 000 što nas naravno čini ponosnima jer je naša Hrvatica osvojila ovako prestižnu titulu.

Dobrodošlicu svima je uputila gđa. Laura Gebert predstavnica brenda „Make up Factory“ koji je sve to organizirao, a lijepa Nikolina je izjavila kako je samouka u svom poslu te da nema završenu školu za profesionalne vizažiste, ali s vjerom u sebe i talentom koji ima samo je dokazala da se s marljivim radom i upornošću može doći do samog trona u svijetu make upa, s velikom podrškom svoje obitelji.

Pobjednički rad Nikolina je predstavila i na samom eventu koji je sve oduševio, a Nikolina će imati čast napraviti svoju prvu kolekciju za poznati brend Make up Factory koji joj je bio velika podrška za vrijeme natjecanja, a sam brend će i na ovaj način približiti svoje uspješno poslovanje i kvalitetu proizvoda sa svim vizažistima.

Nikolina nije mogla sakriti sreću na svom licu, te se svima zahvalila što su je došli podržati te je obećala da će i dalje se truditi biti među najboljima jer njezino vrijeme tek dolazi u što ne sumnjamo.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend