Otvaranje prvog „Kraguj festa”

0

U Sportskom centru „Park” (Hala „Park”) u Kragujevcu, 7. juna 2018 u 20 časova, svečano će biti otvoren prvi „Kraguj fest”.

U sklopu ovog novog festivala, koji će trajati dva dana, prvi izvođači biće velike estradne zvezde folk muzikeAca Lukas i Đani. Oba pevača su poznata po svojim mega hitovima, ali i po sjajnim žurkama, na kojima atmosfera dođe do usijanja, koja publiku drži na nogama.

Prodaja komplet ulaznica počela je 16. aprila 2018, i tog dana su samo „oni najbrži” mogli da ih kupe po ceni od 600 dinara. Nakon toga, komplet ulaznica je u prodaji u nekoliko faza:

  • od 17. do 30. aprila 2018 – po ceni od 800 dinara;
  • Od 1. do 15. maja 2018 – po ceni od 1.000 dinara;
  • od 15. do 31. maja 2018 – po ceni od 1.200 dinara;
  • od 1. juna 2018. do dana događaja – po ceni od 1.500 dinara.

Pojedinačne ulaznice biće u prodaji od 1. juna 2018, a možete da ih kupite „Caffe Teens-u”, „Novom Carpe Diem-u”, kao i u svim „WinWin” prodavnicama širom Srbije ili putem sajta „DD Tickets”.

Takođe, u sklopu prvog „Kraguj festa” biće organizovana i tri VIP sektora, a za sve dodatne informacije pozovite ovaj broj telefona.

(Fotografijе: Prvi „Kraguj fest”, 2018, Kragujevac)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend