U Sportskom centru „Park” (Hala „Park”) u Kragujevcu, 7. juna 2018 u 20 časova, svečano će biti otvoren prvi „Kraguj fest”.

U sklopu ovog novog festivala, koji će trajati dva dana, prvi izvođači biće velike estradne zvezde folk muzikeAca Lukas i Đani. Oba pevača su poznata po svojim mega hitovima, ali i po sjajnim žurkama, na kojima atmosfera dođe do usijanja, koja publiku drži na nogama.

Prodaja komplet ulaznica počela je 16. aprila 2018, i tog dana su samo „oni najbrži” mogli da ih kupe po ceni od 600 dinara. Nakon toga, komplet ulaznica je u prodaji u nekoliko faza:

  • od 17. do 30. aprila 2018 – po ceni od 800 dinara;
  • Od 1. do 15. maja 2018 – po ceni od 1.000 dinara;
  • od 15. do 31. maja 2018 – po ceni od 1.200 dinara;
  • od 1. juna 2018. do dana događaja – po ceni od 1.500 dinara.

Pojedinačne ulaznice biće u prodaji od 1. juna 2018, a možete da ih kupite „Caffe Teens-u”, „Novom Carpe Diem-u”, kao i u svim „WinWin” prodavnicama širom Srbije ili putem sajta „DD Tickets”.

Takođe, u sklopu prvog „Kraguj festa” biće organizovana i tri VIP sektora, a za sve dodatne informacije pozovite ovaj broj telefona.

(Fotografijе: Prvi „Kraguj fest”, 2018, Kragujevac)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend