Originalnim pisanjem do uspjeha zaključak je na panelu Ulice snova

0

Drugi dan Interlibera obilježio je panel u organizaciji kreativne mlade poduzetnice Magdalene Bešker pod nazivom „Moć pisane riječi“.

Panel je moderirala Ljubica Jurič, – urednica portala She.hr, a sudjelovali su Zora Bjelousov, novinarka, blogerica, urednica portala Femina.hr i odnedavno autorica knjige „Samo svoja“, Alis Pečarić Marić, osnivačica bloga „Čitaj knjigu“, Martina Požgaj, urednica najprodavanijeg ženskog mjesečnika „Ljepota i zdravlje“, Marko Josipović, najmlađi hrvatski gastrobloger, Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje te sama Magdalena Bešker.

Dario Zurovec, Martina Požgaj, Zora Bjelousov, Ljubica Jurič, Alis Pečarić Marić, Marko Josipović i Magdalena Bešker

Panelisti su se složili da pisana riječ itekako ima budućnost te da je samo treba prilagoditi današnjem vremenu i potrebama milenijalaca. Zora Bjelousov koja je nedavno sama izdala knjigu prigodnog naziva „Samo svoja“ osvrnula se na potrebu za originalnošću i praćenjem svoje vizije. S njom se u potpunosti složila i Magdalena koja je svojedobno na hrvatsko tržište prva uvela personalizaciju planera, rokovnika i drugih proizvoda. Prije dvije godine oduševila je domaću javnost i personaliziranim etuijem za putovnice. Kroz godine njezine su proizvode i drugi počeli kopirati pa gotovo identične možete pronaći i na Interliberu.

Panelisti

Anita Pokrivač, njezina kći i Martina Požgaj

Magdalena Bešker

Kao znak zahvalnosti za svoje vjerne kupce, Magdalena je pripremila Catrice ruž za usne gratis uz svaki kupljeni ovogodišnji Moj planer.

Osim toga, sve koji posjete Magdalenin štand očekuje i bogata nagradna igra.

Naime, pofotkajte se uz Magdalenin štand, objavite fotografiju na svom Instagram ili FB profilu (opcija public) uz hashtag #biramoriginal osvojite poklon-paket koji uključuje poklon-paket Avon kozmetike, beauty poklon-paket koji je pripremio časopis Ljepota i Zdravlje, Rose vino vinarije Kutjevo te personalizirani passport etui Ulice snova. Više doznajte na IG: @mojplaner i FB: Moj Planer by Magdalena Bešker.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Send this to friend